Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-granola/ Brunch Morgenmad

Chokolade Granola

Knasende sprød Chokolade Granola til morgenmad er et stort feriehit hos mine børn. I vores ferier må alting gerne være lidt ekstra godt og jeg laver gerne en portion af min chokolade granola som smager helt vidunderligt til morgenmad og små søde snacks i løbet af dagen. Når granola tilsættes chokolade får den selvsagt en lækker chokoladesmag, men den bliver også ekstra sprød og knasende, hvilket er ret lækkert!

Vi nyder den lækre granola med chokolade morgenmaden til skyr, ymer eller køleskabsgrød, men den er også virkelig lækker som topping på morgenmadsvafler toppet med skyr og friske bær.

Prøv også: min opskrift på kærnemælksboller >>

Chokolade Granola
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT15M12
Ingredienser
  • 200 g havregryn, grovvalset
  • 75 g mandler, meget grofthakkede
  • 100 g hasselnødder, eller pekannødder
  • 50 g cashewnødder
  • 50 g solsikkekerner
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 knivspids stødt kardemomme
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 50 g honning
  • 75 g mørk chokolade
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bland alle de tørre ingredienser sammen på en bageplade med bagepapir. og hæld honning over.

Bag i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft i cirka 30-45 minutter til det er gyldent og dufter dejligt. Rør et par gange undervejs.

Tag den færdigristede granola ud af ovnen og fordel straks den mørke chokolade i den varme blanding og lad det smelte ned i granolaen. Rør det igennem, så chokoladen fordeles godt.

Lad det køle helt af på bagepladen og kom derefter i et lufttæt glas med låg.