Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-granola/

Chokolade Granola

Knasende sprød og sød hjemmelavet Chokolade Granola til morgenmad er et temmelig stort feriehit i vores påskeferie.

Her i påskeferien må alting bare gerne være lidt ekstra godt og jeg har lavet en dobbeltportion af denne fantastiske chokolade granola, som fuldstændig har slået benene væk under begge mine børn.

Forskellen på müsli og granola er, at granolaen er ristet med honning. Et skønt tilbehør til ymer og yoghurt, som ofte er at finde på vores morgenmadsbord i weekender og ferier. Indimellem når det skal være ekstra forkælende, så kommer jeg chokoladestykker i, men jeg har ikke tidligere lavet en decideret chokolade granola – hvor den lækre chokolade er smeltet sammen med honningen og fordelt i hele den skønne granola.

PT25Mter

Chokolade Granola

1 portion    25 minutter
1 portion
Ingredienser
Udskriv opskrift
25 minutter
Fremgangsmåde

Fordel alle de tørre ingredienser på en bageplade med bagepapir.

Kom 3 spsk honning og chokolade i midten af det hele og sæt bagepladen i ovnen ved 160 grader varmluft i 10 minutter.

Tag bagepladen ud af ovnen – nu er honningen smeltet og det er nemt at røre/fordele den smeltede honning rundt i hele chokolade granola blandingen.

Rør det godt sammen – glat granolaen ud på hele bagepladen og bag i ovnen i 10-15 minutter mere.

Lad chokoladegranolaen køle af på bagepladen.

Den bliver sprød og knasende. Kan opbevares i en lufttæt beholder og kan fint holde sig i 2 uger.

1 glas rækker til ca 6 portioner