Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/musliboller/

Müsliboller

Jeg har bagt musliboller til Johan og Julies madpakker. Super lækre og dejligt rustikke. Og jeg fandt ud af, at jeg faktisk er blevet helt glad for rosiner i bagværk – det var ellers ikke min egen favorit som barn.

Hvis rosiner ikke er et hit hos dig eller dine børn, så prøv at erstatte dem med finthakkede daddelstykker eller med chokolade i dine musliboller  …

PT10H

Musliboller

10 stk.    10 timer
10 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 timer
Fremgangsmåde

Rør gær ud i vand.

Tilsæt yoghurtprodukt, honning, salt og müsliblanding og rør det godt sammen.

Lad det stå i en halv times tid og rør derefter mel i lidt efter lidt.

Dejen skal ikke æltes med hænderne, men der skal røres godt rundt og til sidst så fast at der ikke kan røres mere.

Dæk skålen til og stil dejen i køleskabet, gerne natten over.

Næste dag formes 10-12 boller af dejen sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve 1/2 times tid ved stuetemperatur, hvorefter de bages i forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 15-18 minutter.