Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/banan-granola/ Brunch Morgenmad

Banan granola

Lækker og nem banan granola med nødder er ganske enkelt helt uimodståelig. Du skal bruge modne bananer, som har masser af sødme og som kalder på at blive brugt, inden de bliver for overmodne. Sammen med nødder, og havregryn gør bananerne virkelig noget godt til den lækre sprøde banangranola.

Masser af sødme og så hjælper bananmosen til at granolaen samles til lækre stykker, som er skønne at snacke og drysse over smoothiebowls, køleskabsgrød og yoghurt. Prøv også at servere den til koldskål og som sprød topping på morgenmadsvafler, det er et sikkert hit!

Prøv også: flere lækre opskrifter til brunch >>

Banan Granola
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT15M12
Ingredienser
  • 2 banan, modne
  • 25 g smør
  • 150 g havregryn, grovvalset
  • 75 g hasselnødder, grofthakkede
  • 75 g mandler, grofthakkede
  • 50 g solsikkekerner
  • 25 g ahornsirup, eller honning
  • 1 spsk kanel
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 0,50 tsk flagesalt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Mos bananer og smør sammen med en gaffel til det er en helt glat og ensartet bananmos.

Rør bananmosen sammen med de andre ingredienser i og fordel det på en bageplade med bagepapir.

Bag en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft i cirka 30-45 minutter til det er gyldent og sprødt. Vend det sammen et par gange undervejs.

Lad den sprøde banan granola køle af og hæld derefter på glas.