Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bagt-havregroed/

Bagt havregrød med banan og nødder

Bagt havregrød med banan og nødder er en rigtig skøn morgenmadsret, som er skøn til både hverdage og weekender.

Den bagte havregrød tager ikke lang tid at bikse sammen og så passer den sig selv i ovnen, mens man tager et brusebad eller smøre madpakker og gør klar til dagen.

I opskriften her giver jeg den sprødhed og et ekstra luksustouch med masser sprøde knasende nødder, som giver et sprødt låg over grøden når de drysses over og bages i ovnen. Hasselnøddesmør er min favorit, for den smager så skønt og nutellalækkert og hvis man har lyst kan man snildt supplere op med en smule grofthakket chokolade i grøden også.

PT30Mter

Bagt havregrød med banan og nødder

2 pers.    30 minutter
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Mos en banan med en gaffel i en skål og rør derefter æg, havregryn, boghvede, hasselnøddesmør og mælk sammen i skålen.

Bland grahamsmel med bagepulver, salt, kardemomme, kanel og vaniljepulver og rør det i havregrøden.

Skær en banan op på langs og den på grøden, drys med grofthakkede nødder og dryp lidt ahornsirup over.

Kom i et smurt ovnfast fad (ca 15×20 cm) og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.