Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeg-og-spinat-med-sennepscreme-perfekt-til-morgenmad-og-brunch/ Brunch Franske retter, Studenterfester og studenterkørsel, Tapas, Tilbehør Aftensmad

Æg og spinat med sennepscreme

Her får I en nem og lækker opskrift på æg og spinat med sennepscreme og serranoskinke.

Den er et hit til langsomme hyggelige weekend morgenmåltider, og kan sagtens serveres til både en brunch eller frokost.

De små ovnfaste skål kan fyldes i fordejen med skinke, spinat og sennepscreme og så er det blot at slå et æg ud i skålen, lige inden de sættes i ovnen.

Prøv også: alle mine skønne opskrifter til brunch her >>

Æg og Spinat med Sennepscreme
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT10M2
Ingredienser
  • 2 æg
  • 2 skiver serranoskinke
  • 50 g spinat
  • 1 spsk dijon sennep
  • 1 spsk cheddar ost, friskrevet
  • 1 spsk parmesan, friskrevet
  • 2 spsk cremefraiche 18 %
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Beklæd to små  ovnfaste ramakiner med seranoskinke. Kom spinat ovenpå.

Bland sennep, de to oste, salt, peber og evt en spsk creme fraiche sammen og kom oven på spinaten.

Slå de to æg ud i en skål for sig og hæld dem forsigtigt oven på, uden at blommen går i stykker.

Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i omkring 15-20 minutter.