Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeg-og-spinat-med-sennepscreme-perfekt-til-morgenmad-og-brunch/

Æg og spinat med sennepscreme

Da Martin havde fulgt Johan og Julie i vuggestue i går og efterfølgende selv var taget på arbejde, valgte jeg at forkæle mig selv med en ekstra god morgenmad og en kop god kaffe til. I selskab med Meyers kogebog ‘Almanak’ nød jeg således denne lækkerbisken med æg, spinat og en skøn sennepscreme. Retten var delvist inspireret af en lille anretning, der var en del af den dejlige brunch, som vi fik serveret hos gode venner i søndags.

Det er det pureste guld med sådan en hyggestund, med tændte stearinlys og god musik i højtalerne. Et lille farvel til det grå januarvejr for en stund.

PT20Mter

Æg og Spinat med Sennepscreme

2 pers.    20 minutter
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Beklæd to små  ovnfaste ramakiner med seranoskinke. Kom spinat ovenpå.

Bland sennep, de to oste, salt, peber og evt en spsk creme fraiche sammen og kom oven på spinaten.

Slå de to æg ud i en skål for sig og hæld dem forsigtigt oven på, uden at blommen går i stykker.

Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i omkring 15-20 minutter.