Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bananpandekager/ Brunch Morgenmad, Pandekager, Snacks

Bananpandekager

Vi spiser ofte disse dejlige bananpandekager med havregryn.

De er virkelig skønne og bliver spist med stor fornøjelse, året rundt. Om sommeren spiser vi bananpandekager med græsk yoghurt, friske bær, nødder og mynte og om vinteren med æbler, ristede bananer, nødder og frø.

Hvis man skulle være så heldig at have et par bananpandekager i overskud, så smager de også fantastiske kolde og er perfekt til en lille madpakke.

Prøv også: min opskrift på lækker havregrød >>

PT15MPT15M2

Bananpandekager

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal2 pers.
Ingredienser
  • 2 banan, modne
  • 3 æg
  • 1 dl havregryn, finvalset
  • 1 dl fuldkornshvedemel, eller grahamsmel (kan erstattes med mandelmel eller anden nøddemel)
  • evt 1/2 tsk kardemomme, vaniljepulver eller kanel
  • 1 nip salt
  • 1 spsk smør
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, krydderi, mel og salt.

Varm panden op og kom en klat smør på.

Kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske. og vend dem når de er stegt på den ene side.

Server straks og brug den toppings du foretrækker.