Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bananpandekager/ Brunch Morgenmad, Pandekager, Snacks

Bananpandekager

Vi spiser ofte disse dejlige bananpandekager med havregryn.

De er virkelig skønne og bliver spist med stor fornøjelse, året rundt. Om sommeren spiser vi bananpandekager med græsk yoghurt, friske bær, nødder og mynte og om vinteren med æbler, ristede bananer, nødder og frø.

Hvis man skulle være så heldig at have et par bananpandekager i overskud, så smager de også fantastiske kolde og er perfekt til en lille madpakke.

Prøv også: min opskrift på lækker havregrød >>

Bananpandekager
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M2
Ingredienser
  • 2 banan, modne
  • 3 æg
  • 1 dl havregryn, finvalset
  • 1 dl fuldkornshvedemel, eller grahamsmel (kan erstattes med mandelmel eller anden nøddemel)
  • evt 1/2 tsk kardemomme, vaniljepulver eller kanel
  • 1 nip salt
  • 1 spsk smør
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, krydderi, mel og salt.

Varm panden op og kom en klat smør på.

Kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske. og vend dem når de er stegt på den ene side.

Server straks og brug den toppings du foretrækker.