Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bananpandekager/

Bananpandekager

Vi spiser ofte disse dejlige bananpandekager med havregryn.

De er virkelig skønne og bliver spist med stor fornøjelse, året rundt. Om sommeren spiser vi bananpandekager med græsk yoghurt, friske bær, nødder og mynte og om vinteren med æbler, ristede bananer og masser nødder og frø.

Hvis man skulle være så heldig at have et par bananpandekager i overskud, så smager de også fantastiske kolde og er perfekt til en lille madpakke.

Prøv også: min opskrift på lækker havregrød >>

PT15M

Bananpandekager

2 pers.     15 min.
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

valdemarsro youtube
Se videoen, hvor jeg laver opskriften her >>

Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, krydderi, mel og salt. Varm panden op og kom en klat smør på. Kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske. og vend dem når de er stegt på den ene side.

Server straks og brug den toppings du foretrækker.

P.S. mel/mandelmel kan godt undværes, så skal der blot et æg mindre i dejen