Scrambled eggs til morgenmad


Scrambled eggs med purløg og groft hjemmebagt rugbrød er blandt mine morgenmadslivretter på hverdage og til brunch.
Det tager kun omtrent 5 minutter at tilberede og det smager noget så dejligt.
Scrambled eggs er herlig både til den nemme hverdagsmorgenmad med groft brød til eller til den store weekendbrunch med god tid og flere retter på bordet.
Prøv også: mine bedste opskrifter til brunch >>
Scrambled eggs
- 2 æg
- 2 spsk mælk, eller vand
- 1 tsk smør
- 3 spsk purløg, finthakket
- 0,25 tsk flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel.
Kom æggemassen på en pande med smør og rør konstant under middelvarme. Tag æggene af varmen, når de har den rette konsistens og stadig er saftige og bløde i konsistensen. Vær endelig opmærksom på at de ikke får for meget, så de bliver tørre og kedelige. Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst.
Drys med flagesalt, friskkværnet peber og rigelige mængder purløg.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Mmm, nu bliver jeg sulten. Den juice lyder så lækker (og meget sund). Den må jeg have prøvet :)
Jeg elsker grapejuice, prøv evt også at blende lidt ingefær i, det bliver den ikke værre af ;-)
Jeg vil have dine morgener! De lyder bare SÅ meget mere overskudsagtige end mine :-)
Det er de så ikke altid, men jeg nyder det virkelig når de er :-)
Hej. hvor mange personer er opskriften på scrambled eggs til, vi skal have 10 mennesker til brunch på søndag, gad nok vide hvad jeg skal gange den op med.
Jeg laver sådan en portion til én person. Men jeg ville nok ikke gange op med 10. Det er lidt afhængigt af hvad I ellers skal have til brunch og om det er både børn og voksne. Jeg vil tro at hvis du ganger med 7-8 stykker, så rækker det fint.
Det må da være omvendt. Han skal vel gange med 12, da man så er sikker på, der er nok til 10.. Desuden bruger jeg fire æg til én portion. Mænd spiser mere..
4 æg … vildt! :)
Årsagen til at jeg skrev gange med 7-8 stykker til 10 personer var, at det var til en brunch og ikke som et helt måltid i sig selv. Men ok, hvis det var 10 mænd som normalt snupper 4 æg der skulle til brunch så kunne det nok ikke gøre det ;)
Hej
Du skriver 1 tsk smør. Mener du ikke olivenolie?
Eller omvendt
Jeg bruger smør, men du kan godt bruge olivenolie hvis du foretrækker det :)
Hej :)
Jeg er lidt forvirret. På listen over ingredienser står der at man skal bruge en tsk smør. Men i opskriften siger du ikke hvornår man skal bruge smørret, og hvad det skal bruges til. Er det til at putte på panden inden æggene kommer på?
Det kan jeg da godt forstå, det er rettet nu :)
Super god opskrift! Hvis den skal være lidt mere usund, kan man proppe 1-2 spsk. revet ost i. MUMS!
Uhm, revet ost er jo bare altid godt ;) Mums!
Smelt nogt smør og hæl det over ægene, det smager dejligt, kan også bruges på ommelet. ;-) velbekomme
Kan det laves dagen i forvejen og opbevares på køl?
Hej :) super dejlig opskrift. Kan jeg lave den i ovnen? jeg skal lave til ca 30 personer
Det kan du godt, det bliver dog lidt anderledes end på en pande – men stadig godt og praktisk, når man skal lave til mange
Rigtig god fornøjelse og god weekend :)
Kh Ann-Christine
der skal ikke mælk eller vand i scrambled eggs
Det er sådan jeg gør – men du laver dem jo selvfølgelig bare selv, som du synes det skal være :)
Kh Ann-Christine