Scrambled eggs til morgenmad


Scrambled eggs med purløg og groft hjemmebagt rugbrød er blandt mine morgenmadslivretter på hverdage og til brunch.
Det tager kun omtrent 5 minutter at tilberede og det smager noget så dejligt.
Scrambled eggs er herlig både til den nemme hverdagsmorgenmad med groft brød til eller til den store weekendbrunch med god tid og flere retter på bordet.
Prøv også: mine bedste opskrifter til brunch >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Scrambled eggs
- 2 æg
- 2 spsk mælk, eller vand
- 1 tsk smør
- 3 spsk purløg, finthakket
- 0,25 tsk flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel.
Kom æggemassen på en pande med smør og rør konstant under middelvarme. Tag æggene af varmen, når de har den rette konsistens og stadig er saftige og bløde i konsistensen. Vær endelig opmærksom på at de ikke får for meget, så de bliver tørre og kedelige. Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst.
Drys med flagesalt, friskkværnet peber og rigelige mængder purløg.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej Ann-Christine, jeg har netop tilmeldt dit Premium abonnement, primært for at få adgang til nærings indhold i opskrifterne. Men så undrer det mig at du ved denne opskrift på scambled eggs har sat den til kun ca 150 kalorier per person. Bare i æggene i sig selv er der jo ca 200 kalorier og dertil kommer smørret man steger i ? Så hvor meget kan jeg egentlig regne med næringsindholdet ?
På forhånd tak for svar,
MVH
Camilla
Hej Camilla
Dejligt du har lyst til at være medlem af Premium, det håber jeg du får glæde af :)
Der var en lille fejl i beregningen af gram på ægget, så den blev sat lige i underkanten i denne opskrift. Jeg har nu sat vægten på æg til 58 g, det passer med et stort medium str æg – og der er derfor knap 80 g kcal pr æg + dertil smør og mælk til scrambled eggs, så nu passer det.
Du kan godt regne med næringsberegningen helt generelt – men send endelig en mail til mail@valdemarsro.dk hvis der er en beregning du undrer dig over, så tjekker Martin eller jeg den efter.
Kh Ann-Christine
der skal ikke mælk eller vand i scrambled eggs
Det er sådan jeg gør – men du laver dem jo selvfølgelig bare selv, som du synes det skal være :)
Kh Ann-Christine
Hej :) super dejlig opskrift. Kan jeg lave den i ovnen? jeg skal lave til ca 30 personer
Det kan du godt, det bliver dog lidt anderledes end på en pande – men stadig godt og praktisk, når man skal lave til mange
Rigtig god fornøjelse og god weekend :)
Kh Ann-Christine