Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chiagroed/

Chiagrød

Jeg er blevet ret så vild med den kolde chiagrød lavet på mandelmælk og toppet med friske bær, rabarberkompot, marinerede jordbær eller hvad vi nu lige har i haven eller i køleskabet. Når chiagrøden serveres med et blødkogt æg og en kop dampende varm kaffe bliver min start på dagen, når det gælder morgenmåltidet, ikke meget bedre.

Chiagrød er også ideel som et lækkert eftermiddagsmåltid og så gør den kolde grød sig faktisk ganske glimrende som en lille dessert, serveret i små slanke glas.

PT30M

Chiagrød

1 pers.    30 min.
1 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

valdemarsro youtubeSe videoen, hvor jeg laver opskriften her >>

Bland mandelmælk med chiafrø og vaniljekorn og rør det godt rundt. Lad det stå på køkkenbordet i en halvtimes tid, hvorefter det røres godt igennem og stilles i køleskabet til næste dag.

Om morgenen røres chiagrøden godt igennem igen og røres evt med lidt skyr eller græsk yoghurt. Smag evt til med honning eller ahornsirup.

Nyd den kolde chiagrød med fx rabarberkompot, friske bær eller banan og peanutbutter.

P.S
Jeg bruger hjemmelavet mandelmælk, som jeg enten laver efter denne opskrift eller ved at lægge 15 mandler i blød til dagen efter, smutte dem og blende dem med 2 dl rent vand – til fx chiagrød sier jeg ikke mandelmassen fra mælken.