Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mango-og-kardemomme-yoghurt/

Mango og kardemomme yoghurt

Denne mango yoghurt er lavet med et af mine yndlingskrydderier, kardemomme.
Kardemomme er på min top 5 liste, som i vilkårlig rækkefølge indeholder; kardemomme, kanel, vanilje, spidskommen og salt. Jeg kunne sagtens lave en top tyve, for der er mange andre krydderier, som jeg helst heller ikke ville undvære i min krydderiskuffe, men disse er mine topfavoritter – hvad er dine?

PT10M

Mango yoghurt med kardemomme

4 pers.    10 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 1 liter yoghurt naturel, gerne 3,5 % (eller lign yoghurtprodukt)
  • 1 hel mango i tern
  • 1 moden banan
  • 1 1/2 tsk. kardemommefrø, stødt
  • kakaonibs til pynt
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Mos bananen og blend mango, kardemomme, yoghurt og banan.

Server med et drys af kakaonibs eller hjemmelavet granola.