Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mango-og-kardemomme-yoghurt/ Brunch Morgenmad

Mango yoghurt med kardemomme

Denne mango yoghurt er lavet med et af mine yndlingskrydderier, kardemomme.
Kardemomme er på min top 5 liste, som i vilkårlig rækkefølge indeholder; kardemomme, kanel, vanilje, spidskommen og salt. Jeg kunne sagtens lave en top tyve, for der er mange andre krydderier, som jeg helst heller ikke ville undvære i min krydderiskuffe, men disse er mine topfavoritter – hvad er dine?

PT10MPT10M4

Mango yoghurt med kardemomme

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 7 dl græsk yoghurt 10 %
  • 1 mango
  • 2 banan
  • 1,50 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk kakaonibs, til pynt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Mos bananen og blend mango, kardemomme, yoghurt og banan.

Server med et drys af kakaonibs eller hjemmelavet granola.