Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-bananyoghurt-med-peanutbutter-og-kakaonibs/ Brunch Eftermiddagssnack, Morgenmad, Snacks

Frugtyoghurt med banan, peanutbutter og kakaonibs

Denne hjemmelavet frugtyoghurt har Johan og Julie spist til morgenmad nogle dage i træk i sidste uge. De elsker den! Og det gør jeg ærlig talt også. I selskab med et blødkogt æg, lidt frugt og en god kop kaffe, så starter min morgen noget så dejligt med sådan en sag.

De små glas fandt jeg i en kiosk i lufthavnen hjem fra Paris. Der var en god øko yoghurt i, som vi spiste til aftensmaden og så vaskede jeg da lige glassene af og snuppede dem med hjem. Jeg synes de er så fine til små morgenyoghurt anretninger herhjemme – og det er da så fint med sådan et lille genbrugsglas!

Yoghurt med banan, vanilje og peanutbutter
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 7 dl yoghurt naturel, evt græsk yoghurt
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 1 banan, moden
  • 1 tsk honning, (kan undlades)
  • 4 tsk peanutbutter
  • 2 tsk kakaonibs, eller finthakket mørk chokolade
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom banan, yoghurt og vanilje i en blender og blend det grundigt, smag evt til med en tsk honning.

Kom en tsk peanutbutter og en smule kakaonibs i hver glas.

Top med yoghurt og drys med kakaonibs.