Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-bananyoghurt-med-peanutbutter-og-kakaonibs/

Frugtyoghurt med banan, peanutbutter og kakaonibs

Denne hjemmelavet frugtyoghurt har Johan og Julie spist til morgenmad nogle dage i træk i sidste uge. De elsker den! Og det gør jeg ærlig talt også. I selskab med et blødkogt æg, lidt frugt og en god kop kaffe, så starter min morgen noget så dejligt med sådan en sag.

De små glas fandt jeg i en kiosk i lufthavnen hjem fra Paris. Der var en god øko yoghurt i, som vi spiste til aftensmaden og så vaskede jeg da lige glassene af og snuppede dem med hjem. Jeg synes de er så fine til små morgenyoghurt anretninger herhjemme – og det er da så fint med sådan et lille genbrugsglas!

PT10M

Yoghurt med banan, vanilje og peanutbutter

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 dag
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 7 dl yoghurt, naturel, evt græsk yoghurt
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 1 banan, moden
  • 1 tsk honning, (kan undlades)
  • 4 tsk peanutbutter
  • 2 tsk kakaonibs, eller finthakket mørk chokolade
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom banan, yoghurt og vanilje i en blender og blend det grundigt, smag evt til med en tsk honning.

Kom en tsk peanutbutter og en smule kakaonibs i hver glas.

Top med yoghurt og drys med kakaonibs.