Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeg-med-seranoskinke-og-tomat-perfekt-til-morgenmad-og-brunch/

Æg med seranoskinke og tomat – perfekt til morgenmad og brunch

Denne ret fik vi til brunch hos nogle af vores gode venner for nogle uger siden. Enkelthed er ofte noget af det skønneste i madlavning, synes jeg – og denne ret er faktisk ret enkel. Det er nogle gange bare lige det med at få ideerne og inspirationen.

Denne ret inspirerede mig efterfølgende til, at lave æg og spinat med sennepscreme i en lille ramakin til morgenmad. Til den brunch vi var til, fik vi den serveret som en lille ret som del af en stor (virkelig lækker og hyggelig) brunch. Den vil også være helt fin med et stykke ristet rugbrød og en kop kaffe eller te, til en lidt hurtigere morgenmad.

PT20Mter

Æg med seranoskinke og tomat

1 stk.    20 minutter
1 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Beklæd en fast muffinformen med seranoskinke, læg en frisk skive tomat i bunden.

Slå et æg ud i et glas for sig selv og hæld det over i muffinformen.

Bag i ovnen ved 175 grader i omkring 15-18 minutter. Hold lidt øje med den, så den ikke får for meget.

Gang selv opskriften op, ift til hvor mange du skal lave mad til