Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeg-med-seranoskinke-og-tomat-perfekt-til-morgenmad-og-brunch/

Æg med seranoskinke og tomat – perfekt til morgenmad og brunch

Denne ret fik vi til brunch hos nogle af vores gode venner for nogle uger siden. Enkelthed er ofte noget af det skønneste i madlavning, synes jeg – og denne ret er faktisk ret enkel. Det er nogle gange bare lige det med at få ideerne og inspirationen. Denne ret inspirerede mig efterfølgende til, at lave æg og spinat med sennepscreme i en lille ramakin til morgenmad.  Til den brunch vi var til, fik vi den serveret som en lille ret som del af en stor (virkelig lækker og hyggelig) brunch. Den vil også være helt fin med et stykke ristet rugbrød og en kop kaffe eller te, til en lidt hurtigere morgenmad. I dag har jeg lavet den til en ekstra lille 2nd breakfast til mig selv og Johan. Johan har en hjemmesygedag sammen med mig, på trods af at han ikke er helt på toppen har vi det nu meget rart og hyggeligt alligevel.

PT20min

Æg med seranoskinke og tomat

1 stk    20 min
1 stk
Ingredienser
  • et æg
  • en skive seranoskinke
  • en skive tomat
  • evt et par blade frisk basilikum
  • en muffinform
Udskriv opskrift
20 min
Fremgangsmåde

Beklæd muffinformen med seranoskinke, læg en frisk skive tomat i bunden. Slå et æg ud i et glas for sig selv og hæld det over i muffinformen. Bag i ovnen ved 175 grader i omkring 15-18 minutter. Hold lidt øje med den – den her på billedet fik lige 2 minutter for meget ;)

Gang selv opskriften over til hvor mange du skal lave mad til