Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/super-laekker-hjemmelavet-mynteyoghurt/

Super lækker hjemmelavet mynteyoghurt

Jeg elsker yoghurt og surmælksprodukter i det hele taget. Jeg er dog ikke så meget for de sukkerfyldte frugtyoghurter længere, de er simpelthen blevet for søde til min smag. Langt sjovere er det også at lave lækre smagsvarianter selv, som fx denne mynteyoghurt, som både har sødme fra bananen, masser friskhed fra mynten og aromatisk vaniljesmag. Perfekt til morgenmad med müsli, blødkogt æg og kaffe.

PT5M

Mynte yoghurt

1 pers.    5 min.
1 pers.
Ingredienser
  • 2 dl ymer eller yoghurt natural
  • 1 moden banan
  • 1 håndfuld finthakkede friske mynteblade
  • 1/2 tsk vaniljepulver
Udskriv opskrift
5 min.
Fremgangsmåde

Blend banan, ymer/yoghurt, mynteblade og vanilje sammen til en yoghurt.

Server i gennemsigtige glas med friske bær og meget gerne denne müsli.

Pynt med mynteblade og bær.