Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fiskefilet/

Fiskefilet

Fiskefileter af rødspætter eller en anden god fladfisk er både lækkert til aftensmad og til både påskefrokosten og julefrokosten, hvor det er så lækkert med en smørstegt fiskefilet mellem sildemaden og det lune bord.

Serveret med godt rugbrød, remoulade, lidt dild eller kørvel og en citronbåd til at dryppe lidt frisk syrlig citronsaft over.

I min familie er fiskefilet også et evigt hit hos os alle fire til aftensmad med tilbehør af ovnbagte eller råstegte kartofler og hjemmelavet remoulade.

Prøv også: min bedste opskrift på nuggets med kylling >>

PT30M

Fiskefilet

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 rødspættefilet, eller anden fladfisk
  • 2 æg
  • 20 g hvedemel
  • 30 g grahamsmel
  • salt
  • sort peber, friskværnet
  • 2 spsk smør
  • 1 tsk olivenolie
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk æggene sammen i en skål.

Rør hvedemel, grahamsmel, salt og peber godt sammen i en anden skål.

Vend fiskefileterne først i sammenpisket æg og derefter i melblandingen.

Steg fiskefileterne i smør og olivenolie på panden ved middel varme i cirka 4-5 minutter på hver side, til fiskefileterne er smukt gyldenbrune.