Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/torsk-i-filodej/ Aftensmad Efterår, Festmad, Fisk & Skaldyr, Forår, Forretter, Nytår, Sommer, Vinter

Torsk i filodej med pesto og æble

Her får du en lækker og nem opskrift på torsk i filodej med pesto og æble. Den er super nem og enkel, men ser virkelig fin ud at servere og det hvide fiskekød bliver så uimodståeligt lækkert af at blive bagt i en lille pakke med pesto og æble.

En rigtig dejlig ret, både til nytåret og resten af året.

Jeg kommer de ristede pinjekerner i for et lille ekstra knas – men grofthakkede hasselnødder kunne også være skønt!
Rigtig godt og lykkebringende nytår til jer ☆

Prøv også: flere skønne opskrifter med torsk her >>

Torsk i filodej med æble og pinjekerner
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • 600 g torskefilet
  • 40 g smør, smeltet
  • 1 pakke filodej, (4 ark)
  • 50 g pesto
  • 2 æble, i små tern
  • 40 g pinjekerner, ristede
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær torskefiletten ud i fire lige store stykker og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Pensl filodejen med smeltet smør og placer et stykke torsk på hvert af de fire ark filodej.

Smør en spiseskefuld pesto på hver stykke torsk, drys med æbletern og ristede pinjekerner. Fold filodejen sammen til en pakke ala en kuvert og læg pakkerne på en bageplade med bagepapir.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter, til de er gyldne og sprøde.