Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grill-marinade/ Familiefavoritter Grill, Sommer, Tilbehør Aftensmad

Grill marinade

Det er ingen sag at lave den lækreste hjemmelavede grill marinade!

Vi laver gerne en stor portion hver eller hver anden uge og har hele grillsæsonen og sommeren en beholder med hjemmelavet grillmarinade klar til brug stående fast i køleskabet. Det er super nemt at lave, kan holde længe på køl og smager virkelig forrygende til alt fra grillspyd og spareribs til kylling og koteletter – den er virkelig alsidig og smager vildt lækkert.

Vi bruger den også som dip. Det er uden tvivl Johans favoritdip – og er man lige så vild med den, som han er, så kan den også snildt bruges til grønt.

PT30MPT15M1

Grillmarinade

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 uger
Kan frysesJa
Antal1 portion
Ingredienser
  • 2 løg, fintrevet
  • 3 fed hvidløg, knust
  • 1 dl brun farin
  • 2 dl ketchup
  • 0,50 dl vand
  • 0,50 dl æblecidereddike
  • 0,50 dl soja
  • 2 spsk worcestershire sauce, eller fishsauce
  • 2 tsk dijon sennep
  • 1 tsk sød paprika
  • 1 spsk ingefær, fintrevet
  • 1 spsk majsstivelse
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en gryde.

Kog op under omrøring og rør det godt igennem til en ensartet grillmarinade.

Lad det simre i cirka 15 minutter, og smag derefter til.

Opskriften giver ca 4 dl