Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/barbecuesauce/

Barbecuesauce

Hjemmelavet barbecuesauce er virkelig lækkert til dip, tilbehør og som sauce til sommerens grillretter.

I sommerhalvåret har vi altid en barbecue marinade på køl og den er skøn til alt fra ovnbagte fritter til grillspyd og marinade til kød og grønt.

Den er krydret, fyldt med god smag og super nem at lave.

Prøv også: find alle mine skønne grill opskrifter her >>

PT30M

Barbequesauce

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 uger
Kan frysesJa
Antal1 portion
Ingredienser
  • 1 løg, fintrevet
  • 3 fed hvidløg, knust
  • 3 spsk brun farin
  • 2 dl ketchup
  • 1 dl vand
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 3 spsk soja
  • 2 spsk worcestershire sauce
  • 2 tsk dijon sennep
  • 1 tsk røget paprika
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne til barbecuesauce sammen i en gryde.

Kog op under omrøring og rør det godt igennem til en ensartet grillmarinade.

Lad det simre i 20 minutter under låg og smag derefter til. Blend saucen til ønsket konsistens, den kan både være helt fin og ensartet som en sauce eller med lidt mere struktur og bid, alt efter smag og behag.

 

Opskriften giver ca 4 dl