Laks med spinat og grønt i fad


Denne opskrift på laks med spinat og grønt i fad er dejlig hverdagsvenlig og smækfyldt med grøntsager af spinat, fintsnittet spidskål og groftrevet squash, som bliver lækkert sammen med den cremede flødeost.
Det er super nemt og hurtigt at lave retten, og den passer mest sig selv i ovnen, så kan snildt passe den ind i en travl hverdag, hvor der ikke er så meget tid til madlavningen.
Serveret med en skål ris til, så udgør det et dejligt og mættende måltid.
Prøv også: få flere opskrifter med fisk her >>
Laks med spinat og grønt i fad
- 1 løg, finthakket
- 150 g flødeost, naturel
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 300 g spinat, finthakket
- 150 g spidskål, fintstrimlet
- 150 g squash, groftrevet
- 600 g laksefilet
- 1 tsk olivenolie
- 10 g smør
- salt
- sort peber
- Til servering
- 3 dl basmati ris
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Sauter løg i i olivenolie på en stor pande, til løgene er klare og bløde. Kom flødeost og grøntsagsboullion på panden og rør sammen til det er helt ensartet, smag til med salt og peber.
Kom spinat, spidskål på panden og vend det godt sammen til spinaten falder let sammen. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad, sammen med squash og vend det alle grøntsagerne godt sammen. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 10 minutter.
Sæt laksefiletterne på grøntsagerne og bag videre i cirka 14-16 minutter laksen er perfekt mør.
Kog imens risene efter anvisning på emballagen.
Server grøntsager og laks med ris.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Ser virkelig lækkert ud :-)
Mange tak :)
Kh Ann-Christine
Spinaten, er det frisk eller fra frost?
Helt frit valg – jeg bruger oftest frisk til denne ret.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
venter spændt på kogebog om
frokostretter. mvh. Jytte
Hvor dejligt! jeg vil helt sikkert gerne skrive flere kogebøger :)
Kh Ann-Christine