Laks med spinat og grønt i fad
Denne opskrift på laks med spinat og grønt i fad er dejlig hverdagsvenlig og smækfyldt med grøntsager af spinat, fintsnittet spidskål og groftrevet squash, som bliver lækkert sammen med den cremede flødeost.
Det er super nemt og hurtigt at lave retten, og den passer mest sig selv i ovnen, så kan snildt passe den ind i en travl hverdag, hvor der ikke er så meget tid til madlavningen.
Serveret med en skål ris til, så udgør det et dejligt og mættende måltid.
Prøv også: få flere opskrifter med fisk her >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Laks med spinat og grønt i fad
- 1 løg, finthakket
- 150 g naturel flødeost
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 300 g spinat, finthakket
- 150 g spidskål, fintstrimlet
- 150 g squash, groftrevet
- 600 g laksefilet
- 1 tsk olivenolie
- 10 g smør
- salt
- sort peber
- Til servering
- 3 dl basmati ris
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Sauter løg i i olivenolie på en stor pande, til løgene er bløde. Kom flødeost og grøntsagsboullion på panden og rør sammen til det er helt ensartet, smag til med salt og peber.
Kom spinat, spidskål på panden og vend det godt sammen til spinat og spidskål falder let sammen. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad, sammen med squash og vend det alle grøntsagerne godt sammen. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 10 minutter.
Sæt laksefiletterne på grøntsagerne og bag videre i cirka 14-16 minutter laksen er perfekt mør.
Kog imens risene efter anvisning på emballagen.
Server grøntsager og laks med ris.
Ser virkelig lækkert ud :-)
Mange tak :)
Kh Ann-Christine
Spinaten, er det frisk eller fra frost?
Helt frit valg – jeg bruger oftest frisk til denne ret.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
venter spændt på kogebog om
frokostretter. mvh. Jytte
Hvor dejligt! jeg vil helt sikkert gerne skrive flere kogebøger :)
Kh Ann-Christine
Kan man mon putte lidt lime på laksen når man sætter den i ovnen eller vil det ødelægge ostessucen?
Tak for gode opskrifter :)
Prøv det endelig bare af :) Mon ikke det nok skal blive fint.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Er skindsiden i bunden, eller taget af, inden filetterne lægges på grønsagerne, tak for gode, lette og moderne opskrifter.
Imøde ser gerne en frokostbog.
Hej Birgit
Mange tusind tak for din søde hilsen! Det jeg rigtig glad for og ønsket om en frokostbog er hermed noteret på idelisten :)
Jeg tager skindsiden af laksen inden jeg kommer den i fadet.
Kh Ann-Christine