Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/flaeskestegssandwich/

Flæskestegssandwich

Hjemmelavet flæskestegssandwich er noget af det bedste. Indimellem så tilbereder vi gerne en lille kamsteg, alene med det formål at anvende den varme saftige flæskesteg med sprød svær direkte i en sandwich med godt fyld. Det er altså virkelig lækkert.

Har man rester af flæskesteg fra dagen før, så er det også dejligt med en kold steg og her får I en ganske uimodståelig flæskestegssandwich opskrift. Dressingen af sennep, mayo og  abrikosmarmelade er et must, for den er perfekt til flæskesteg.

Læs også: Opskrift på flæskesteg med sprød svær >>

PT10M

Flæskestegssandwich

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Antal1 pers.
Ingredienser
  • 1 burgerboller
  • 100 g tilberedt flæskesteg
  • 1 håndfuld grøn salat
  • 0,50 æble, skåret i skiver
  • 1 drys frisk timian
  • 0,50 rødløg, skåret i tynde ringe
  • 3 cornichoner
  • Dressing
  • 1 tsk mayonnaise
  • 1 tsk abrikosmarmelade
  • 1 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Lun bollen på en brødrister eller i ovnen.

Rør dressingen af mayo, abrikosmarmelade og sennep. Smag til med salt og peber og smør bollen med den lækre dressing.

Fyld flæskestegssandwichen med flæskesteg, salat, æble, frisk timian, et par ringe rødløg og cornichoner.