Flæskestegssandwich
Hjemmelavet flæskestegssandwich er noget af det bedste. Indimellem så tilbereder vi gerne en lille kamsteg, alene med det formål at anvende den varme saftige flæskesteg med sprød svær direkte i en sandwich med godt fyld. Det er altså virkelig lækkert.
Har man rester af flæskesteg fra dagen før, så er det også dejligt med en kold steg og her får I en ganske uimodståelig flæskestegssandwich opskrift. Dressingen af sennep, mayo og abrikosmarmelade er et must, for den er perfekt til flæskesteg.
Læs også: Opskrift på flæskesteg med sprød svær >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 1 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Flæskestegssandwich
- 1 burgerboller
- 100 g tilberedt flæskesteg
- 1 håndfuld grøn salat
- 0,50 æble, skåret i skiver
- 1 drys frisk timian
- 0,50 rødløg, skåret i tynde ringe
- 3 cornichoner
- Dressing
- 1 tsk mayonnaise
- 1 tsk abrikosmarmelade
- 1 tsk dijon sennep
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Lun bollen på en brødrister eller i ovnen.
Rør dressingen af mayo, abrikosmarmelade og sennep. Smag til med salt og peber og smør bollen med den lækre dressing.
Fyld flæskestegssandwichen med flæskesteg, salat, æble, frisk timian, et par ringe rødløg og cornichoner.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Elsker at lave flæskestegssandwich med rester fra dagen før. Så er det store spørgsmål – hvordan gør man sværene sprøde igen?? Jeg har prøvet mange ting, men det er sjældent gået godt. Men holdfast det er vigtigt for en flæskestegssandwich ;-)
Et gammelt råd er at pakke stegen ind uden at dække sværen, når den kommer i køleskabet – så holder sværen sig sprød – det virker😊👍
jeg har ladet mig fortælle at det kan lade sig gøre med en mikroovn, men har ikke selv en og har ikke testet det, så det må komme an på en prøve :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Lækker dressing og supernemt lige at røre sammen til en hjemmefrokost i disse coranatider.
Jeg kan anbefale at udskifte bollerne med ristet rugbrød: nemt, lækkert og lidt sundere end bollerne.
Dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Skøn sommer til dig
Kh AC
Hej AC
Hvilken opskrift er bollerne fra. De ser SÅ gode ud :)
Hej Ida,
Det er disse boller, men du kan evt også bruge denne opskrift på burgerboller.
Kh AC