Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/flaeskestegssandwich/

Flæskestegssandwich

En lækker hjemmelavet flæskestegssandwich er simpelthen næsten noget af det bedste. Indimellem så tilbereder vi gerne en lille kamsteg med denne opskrift på flæskesteg med abrikos, alene med det formål at anvende den varme nytilberedte flæskesteg med sprød svær direkte i en omgang nybagte boller med godt fyld. Det er altså virkelig lækkert.

Har man rester af flæskesteg fra dagen før – uanset hvilken opskrift den så end er tilberedt efter, så får I her en ganske uimodståelig flæskestegssandwich opskrift.

Dressingen af sennep, mayo og  abrikosmarmelade er perfekt til flæskesteg og opskriften er lavet nem til en enkelt person, så man ganger blot op til det antal man er.

Læs også: Opskrift på flæskesteg med sprød svær

PT10Mter

Flæskestegssandwich

1 pers.    10 minutter
1 pers.
Ingredienser
  • 1 , flæskesteg med sprød svær, skåret i skiver
  • 1 , bolle
  • Dressing
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk abrikosmarmelade
  • 1 tsk mayonnaise
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Fyld
  • frisk timian
  • 1/2 æble, skåret i skiver
  • 1/2 rødløg, skåret i tynde ringe
  • 3 cornichoner
  • grøn salat
Udskriv opskrift
10 minutter
Fremgangsmåde

Lun bollen på en brødrister eller i ovnen.

Rør dressingen af mayo, abrikosmarmelade og sennep. Smag til med salt og peber og smør bollen med den lækre dressing.

Fyld flæskestegssandwichen med flæskesteg, salat, æble, frisk timian, et par ringe rødløg og cornichoner.