Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/troeffel-toast/ Aftensmad Frokost, Nem Hverdagsmad, Snacks, Studenterfester og studenterkørsel

Trøffel Toast

Enkel og simpel Trøffeltoast er vildt lækkert og tilmed virkelig nemt at lave. Det er luksuriøs fastfood og hyggemad i en himmelsk mundfuld. Lige så nemt som at lave en klassisk toast – og hvis man er vild med trøffel, som jeg, så er kombinationen af trøffel, smeltet ost, sprødt brød og lidt skinke, ganske uimodståelig.

Du skal ganske enkelt blot bruge et godt brød, trøffel tapanade, kogt skinke, lidt frisk timian – hvis du har, ellers kan det undværes – og godt med ost. Det er virkelig lækkert til frokost eller som en nem aftensmad.

Prøv også: min opskrift på cowboy toast >>

Trøffeltoast
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 8 skiver brød
  • 4 skiver landskinke
  • 2 spsk trøffeltapenade
  • 2 stængler frisk timian
  • 150 g comté, friskrevet
  • 20 g smør
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Du skal bruge to skiver brød til hver toast. Smør trøffel tapenade på det brød og fordel med skinke, friskrevet ost og timian på. Læg den anden skive brød over og smør den med lidt smør.

Steg toasten sprød i en toastmaskine eller på en varm pande med smør.