Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kebab-shawarma/

Kebab shawarma

Hjemmelavet kebab shawarma af lammekød med en fantastiske og autentisk smag af de lækreste krydderier i perfekt forening. Opskriften er helt vildt nem og kræver kun kort forberedelse dagen før og dernæst at stege kødet til middagen inden servering – og selv om ingredienslisten er temmelig lang, så er langt det meste krydderier og de fleste af dem kan evt erstattes med en god Ras-el-Hanout blanding, hvis man har sådan en.
Har man ikke alle krydderierne, så bruger man ganske enkelt blot dem man har!

Den hjemmelavede shawarma skal nok blive uimodståelig lækker alligevel.

PT1dagmarinade+30mintilberedelse

Sharwarma af lammekød - kebab

4-6 pers.    1 dag marinade + 30 min tilberedelse
4-6 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
1 dag marinade + 30 min tilberedelse
Fremgangsmåde

Skær lammekødet i små, gode mundrette stykker og strimler.

Bland marinaden og bland lammekødet godt rundt i marinaden. Derefter skal det stå i mindst 12 timer og gerne 24 timer.

Ved tilberedning til aftensmaden – tag kødet op af marinaden med en hulske og smid det overskydende marinade væk. På en stor pande i lidt olie steges shawarmakødet i små portioner – det med de små portioner er temmelig vigtigt, da man ellers kommer til at koge kødet, i stedet for at stege det. Så endelig lidt af gangen, som steges og derefter kommes i en serveringsskål.

Server hele herligheden med: