Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-kebab-krydderi/

Hjemmelavet kebab krydderi

Hjemmelavet kebab krydderi er rigtig lækkert at have på lager og et krydderi jeg har brugt en del på det sidste og ofte bruger i løbet af sommeren.

Jeg køber stort set aldrig krydderblandinger – udover karry – men kan godt lide at lave mine egne krydderiblandinger og ofte laver jeg dem fra gang til gang, så de ikke står og bliver kedelige. Det er nemlig sådan med krydderier at de gerne skal være så friske som muligt og at de mister smag og duft over tid. Når man har en krydderi blanding man ofte bruger så kan det dog være rart at mikse en portion og have stående ved siden af komfuret, klar til brug og klar til at give masser af smag til skønne retter, samtidig med at man sparer lidt tid på at måle op og finde frem.

 

PT15MPT15M4

Hjemmelavet kebab krydderi

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 2 spsk stødt spidskommen
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1 spsk oregano, tørret
  • 1 tsk rosmarin, tørret
  • 1 tsk sød paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 0,50 tsk kanel
  • 0,50 tsk chiliflager
  • 1 knivspids stødt nellike
  • sort peber, friskværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør krydderierne godt sammen og opbevar dem i et lufttæt glas.