Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/farserede-peberfrugter/

Farserede peberfrugter

Halløj skønne barndomsklassiker – Farserede peberfrugter er jo en velkendt sag for mange af os, der var børn i 80´erne og retro retten smager jo altså virkelig herligt stadig.

Specielt når der bliver sat lidt fut på krydderierne i farsen, som jeg har lavet med hakket lam, men hvor man også snildt kan bruge både oksekød, svinekød eller kyllingefars.

Vi serverer gerne de farserede peberfrugter med couscous salat eller tabouleh bulgursalat – eller med bagte gulerødder, som virkelig er en herlig salat og grøn ret.

PT25M

Farserede peberfrugter

2-4 pers.    25 min.
2-4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
25 min.
Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne til farsen godt sammen – brug gerne en håndmikser.

Hvis der er tid, så kan farsen med fordel laves et par timer i forvejen, så den får lov at hvile et par timer på køl – men det går også fint uden.

Skær peberfrugterne over og fjern kernehus.

Fyld farsen i de halve peberfrugter og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 175 grader varmluft.