Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dild-sild/

Dild sild

Hjemmelavet cremede dild sild med kapers og gode sager er jo virkelig lækkert og det er dejligt at lave selv.

Jeg servere dem helt klassisk på godt rugbrød og med smilende æg til, samt måske en lille dildsnaps, hvis det er til en julefrokost eller påskefrokost og jeg kan også varmt anbefale at lave dem også til en dejlig weekendfrokost.

Prøv også at røre et par spsk æbletern i den cremede dressing, det smager så godt og friskt til sildene

Prøv også: min opskrift på spinatroulade >>

PT30M

Dild sild

Tid i alt30 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed3 dage
Antal6 pers.
Ingredienser
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk sennep, grov
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 3 spsk frisk dild, finthakket
  • sort peber, friskkværnet
  • 250 g gammeldags modnede sild
  • 1 spsk kapers, til at drysse over
  • 1 spsk frisk dild, til at drysse over
  • Til servering
  • 6 skiver rugbrød
  • 1 æble, i små tern
  • 1 rødløg, i ringe
  • 3 æg, smilende
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør cremefraiche med dijonsennep, grov sennep, æblecidereddike og dild i en skål. Smag til med friskkværnet peber.

Skær sildene i mindre stykker, vend dem med dilddressingen og drys med kapers og frisk dild.

Server til rugbrød med æbler i små tern, rødløg og smilende æg.

Smilende æg
Kom æggene i en gryde med kogende vand. Lad æggene koge i ca. 8 minutter alt efter størrelse. Hæld vandet fra og hæld koldt vand i gryden til æggene, så kogningen stopper. Pil æggene forsigtigt.