Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dild-sild/

Dild sild

Hjemmelavet cremede dild sild med kapers og gode sager er jo virkelig lækkert og det er dejligt at lave selv.

Jeg servere dem helt klassisk på godt rugbrød og med smilende æg til, samt måske en lille dildsnaps, hvis det er til en julefrokost eller påskefrokost og jeg kan også varmt anbefale at lave dem også til en dejlig weekendfrokost.

Prøv også at røre et par spsk æbletern i den cremede dressing, det smager så godt og friskt til sildene

Prøv også: min opskrift på spinatroulade >>

PT15M

Dild sild

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed1 dag
Antal6 pers.
Ingredienser
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk sennep, grov
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 3 spsk frisk dild
  • sort peber, friskkværnet
  • 250 g gammeldags modnede sild
  • 1 spsk kapers, til at drysse over
  • frisk dild, til at drysse over
  • Til servering
  • 6 skiver rugbrød
  • 1 æble, i små tern
  • 1 rødløg, i ringe
  • 3 æg, smilende
Udskriv 
Fremgangsmåde

Rør cremefraiche med dijonsennep, grov sennep, æblecidereddike og dild. Smag til med friskkværnet peber.

Skær sildene i mindre stykker og vend dem med dilddressingen. Drys med kapers og frisk dild og server til rugbrød med æbler i små tern, rødløg og smilende æg.