Dild sild


Hjemmelavet cremede dild sild med kapers og gode sager er jo virkelig lækkert og det er dejligt at lave selv.
Jeg servere dem helt klassisk på godt rugbrød og med smilende æg til, samt måske en lille dildsnaps, hvis det er til en julefrokost eller påskefrokost og jeg kan også varmt anbefale at lave dem også til en dejlig weekendfrokost.
Prøv også at røre et par spsk æbletern i den cremede dressing, det smager så godt og friskt til sildene
Prøv også: min opskrift på spinatroulade >>
Dild sild
- 1 dl cremefraiche 38%
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk sennep, grov
- 1 spsk æblecidereddike
- 3 spsk frisk dild
- sort peber, friskkværnet
- 250 g gammeldags modnede sild
- 1 spsk kapers, til at drysse over
- frisk dild, til at drysse over
- Til servering
- 6 skiver rugbrød
- 1 æble, i små tern
- 1 rødløg, i ringe
- 3 æg, smilende
Rør cremefraiche med dijonsennep, grov sennep, æblecidereddike og dild. Smag til med friskkværnet peber.
Skær sildene i mindre stykker og vend dem med dilddressingen. Drys med kapers og frisk dild og server til rugbrød med æbler i små tern, rødløg og smilende æg.
Næringsindhold

Tak for dejlig inspi til Påskefrokosten! :-)
Tak for din søde hilsen, Tina.
Rigtig god påske til jer
Kh Ann-Christine
Er det rigtigt forstået at man skal købe et glas sild til denne?
Der skal bruges 250 g gammeldagsmodnede sild til at lave denne dildsild.
Det kan købes på glas eller hos fiskehandleren.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine.
Det lyder som en dejlig frisk opskrift på sild. Uhm!
God påske.
Kh Lis
Tusind tak, Lis
Rigtig god påske
Kh Ann-Christine
Tak for en rigtig fin blog. Mine store børn har fået dine opskriftsbøger til jul og er vildt begejstrede, både for både bogen om aftensmad og grøn mad. Dejligt at dine opskrifter er så gennemprøvede og aldrig slår fejl
MVH Gitte
Hvor er det sødt af dig at skrive!
Tusind tusind tak, jeg er glad for I er vilde med bøgerne og har glæde af mine opskrifter
Kh Ann-Christine