Menu×
 

Vinter

Når det er råkoldt udenfor og vinteren for alvor står for døren med sne, is, kulde og mørke dage, så skal der varme retter på bordet herhjemme. Noget at varme sig på og gerne suppe, simreretter, krydret mad og vintermad med kål, rodfrugter og vinterens råvarer.
Jeg er særligt vild med kål og spiser dagligt fintsnittet kålsalater hele vinteren, grønkål, rødkål, rosenkål og hvidkål er blandt favoritterne og de sørger for at der er masser frisk grønt og sprøde salater på vintermenuen, hvilket passer storartet til de tunge simreretter og de krydrede indiske retter, som vi også nyder i stor stil hele vinteren.





Spidskålssalat med æble og avocado
Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
Halloumi burger
Sandkage
Kold bearnaise dressing
Græskarmuffins
Donuts
Berlinere
Vikingegryde
Spansk Tortilla
Bagt spidskål
Gin Gimlet
Indbagte Pizzastykker
Kringle
Æggemuffins med squash og tomater
Kartoffel og bacon tærte
Wok med kylling og grøntsager
One pot pasta med spinat og ærter
Pinjekerneis
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Taco salat med kylling
Blomkålscouscous
Nudler med lime, ingefær og edamamebønner
Talkage med chokoladekage og mousse
Fiskefingre
Vegetarisk Shepards Pie
Kyllingestykker med sprød nachospanering
Pasta med hasselnødder og salvie
Bagt kylling med kartofler og krydderurter - lørdagskylling deluxe
Vegetar enchiladas
Gryderet med kylling
Lynstegt karrykål med gulerødder
Mørbradbøffer med bløde løg, champignon og flødesauce
Marokkansk kyllingegryde med abrikos og kikærter
Græskarmos
Fyldt bagt hokkaido græskar
Bagte græskar
One Pot Pasta med kylling og spinat
Varm kartoffelsalat
Bønnegryde
Pulled Pork burger - på grill, i ovn eller i smoker
Brændende Kærlighed
Kikærtegryde med linser og kokosmælk
Glaseret skinke og hamburgerryg
Grønlangkål
Fyldt mørbrad med cremet grønkål og hasselnødder
Andebryst á l’orange
Butternut Squash suppe