Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/graeskarmuffins/ Afternoon tea Cupcakes og Muffins, Efterår, Halloween, Kager, Kager og søde sager, Vinter

Græskarmuffins

Lækre krydrede græskarsmuffins som er perfekte til eftermiddagshygge i græskarsæsonen, til efterårsferie og til halloween.
Man kan nemt pynte de skønne græskarmuffins med lidt halloween pynt, men de er også lækre at spise som de er ,eller med en skøn syrlig frosting, af flødeost rørt med lidt flormelis og citronsaft eller appelsinsaft.

Græskar er sådan en dejlig råvare at bruge både i det salte og søde køkken og disse muffins er nemme at bage og smager så godt!

Prøv også: min bedste opskrift på saftige græskarboller >>

Græskarmuffins
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT20M12
Ingredienser
  • 200 g smør, blødt
  • 125 g sukker
  • 75 g brun farin
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 knivspids stødt nellike
  • 400 g hokkaido græskar, groftrevet
  • Frostning
  • 150 g smør, blødt
  • 170 g flormelis
  • 150 g flødeost, naturel
  • 1 knivspids farvepasta, orange
  • 1 knivspids rålakridspulver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og brun farin sammen, til det er luftigt, og pisk derefter et æg i ad gangen.

Bland hvedemel, bagepulver, salt og krydderier sammen, sigt det i dejen og rør dejen sammen. Kom derefter græskar i og vend dejen godt sammen.

Fordel dejen i muffinforme og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten.

Lad kagerne køle helt af på en rist.

Frosting
Pisk smør og flormelis hvidt og luftigt. Rør derefter flødeost og farvepasta i. Fyld blandingen i en sprøjtepose med stor stjernetylle og og pynt kagerne med frosting og et drys lakridspulver inden servering.