Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/baileystroefler/

Baileys trøfler

Smeltende lækre baileys trøfler – de er så lækre og uimodståelige, at jeg kan kun anbefale at lave en dobbeltportion, for de forsvinder hurtige fra konfektskålen.

Jeg kunne da heller ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg noterede holdbarheden på dem i opskriften – for man skal altså være sej, hvis de holder mere end et par dage i det hele taget ♡

Opskriften har jeg holdt super simpel. Det er rent faktisk blot en ganache, så hvis man kommer en anelse mere fløde i, vil den være glimrende som overtræk på en chokoladekage eller i en lagkage.

Prøv også: opskrift på hjemmelavede chokoladetrøfler

PT12H

Baileystrøfler

22 stk.    12 timer
22 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
12 timer
Fremgangsmåde

Varm fløden op til lige knap kogepunktet, tag gryden af varmen og rør chokoladen ud i den varme fløde. Rør grundigt til massen er helt jævn – brug evt et piskeris, hvis nødvendigt. Rør tilsidst Baileys i og hæld derefter chokolademassen i en lille beholder med bagepapir, som sættes på køl natten over.

Næste dag trilles baileyschokoladen til kugler eller skæres ud i små mundrette firkanter, som vendes i usødet kakao.

Holdbarhed: 3-4 dage på køl