Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/baileystroefler/

Baileys trøfler

Smeltende lækre baileys trøfler. Så lækre og uimodståelige, at jeg kan kun anbefale at lave en dobbeltportion, for de forsvinder hurtige fra konfektskålen.

Jeg kunne heller ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg noterede holdbarheden på dem i opskriften, for man skal altså være sej, hvis de holder mere end et par dage i det hele taget ♡

Opskriften er super simpel og hvis man kommer en anelse mere fløde i, vil den være glimrende som overtræk på en chokoladekage eller i en lagkage.

Prøv også: opskrift på hjemmelavede chokoladetrøfler

PT6H

Baileystrøfler

Tid i alt6 timer
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed4 dage
Antal20 stk.
Ingredienser
  • 1 dl piskefløde
  • 200 g mørk chokolade, finthakket
  • 3 spsk baileys
  • Derudover
  • 1 spsk kakao, usødet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Varm fløden op til lige knap kogepunktet tag gryden af varmen og rør chokolade og Baileys i den varme fløde.

Rør til massen er helt jævn. Brug kortvarigt en stavblender hvis nødvendigt.

Hæld chokolademassen i en lille beholder med bagepapir, og sæt i køleskabet i minimum 6 timer eller til næste dag.

Tril kugler eller skær ud i små mundrette firkanter og vend konfekten i usødet kakao.