Valdemarsro
https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/header-logo.png
Ann-Christine Hellerup Brandt
https://www.valdemarsro.dk/grand-marnier-konfektkugler/
Opskrift
Grand Marnier Konfekt kugler med guldstøv


Glitrende og glimtende guldkugler lige til at hapse og nyde.
Disse Grand Marnier konfekt kugler er stærkt inspireret af min egen opskrift på havregrynskugler og ideen opstod, da en læser af bloggen skrev i kommetarfeltet at hun i stedet for rom havde brugt Cointreau. Og ohh my! Det måtte jeg lege lidt videre med. Og de smager jo virkelig fantastisk, de her guldklumper.
Jeg elsker Cointreau og Grand Marnier – er vist en rigtig likør dame.
PT15M
Grand Marnier Konfektkugler
30 stk 15 min.
30 stk
Ingredienser
- 125 g havregryn
- 75 g sukker
- 3 spsk Grand Marnier
- 25 g usødet kakaopulver
- 2 spsk espresso
- 75 g smør
- 1 tsk fint guldstøv - fåes fx fra Mill & Mortar
15 min.
Fremgangsmåde
Rør det hele sammen i en skål og smuldr smøret i skålen.
Ælt konfektmassen til den er ensartet og tril så små kugler i mundrette hapsere, som sættes i køleskabet en halv times tid, hvorefter de rulles i guldstøv.