Grand Marnier Konfektkugler
Grand Marnier konfekt i små glitrende og glimtende guldkugler lige til at hapse og nyde.
Grand Marnier konfekt kugler er en variation af mine havregrynskugler og de smager virkelig fantastisk, disse små guldklumper.
Selv om jeg ellers normalt ikke foretrækker alt for søde drikke, så synes jeg en god ren likør smager vidunderligt! Både i al sin enkelhed, i konfekt og i cocktails.
Prøv også: opskrift på marcipankonfekt med appelsin >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 30 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Grand Marnier Konfektkugler
- 125 g finvalset havregryn
- 75 g sukker
- 3 spsk grand marnier
- 25 g usødet kakao
- 2 spsk stærk kaffe
- 75 g smør
- 1 tsk spiseligt guldstøv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom alle ingredienserne til konfektkuglerne i en foodprocessor og kør kortvarigt til det er en ensartet masse.
Tril små mundrette kugler. Kom dem i en beholder og opbevar på køl til de skal spises.
Vend konfektkuglerne i spiseligt guldstøv inden servering.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej,
Jeg kan ikke finde noget guldstøv der er spiseligt?
Mill&Mortar har noget og jeg har også lige set at de har fået det i både føtex og Superbrugsen, det står ved kagepynt
Kh AC
Hvad espresso? Er det stærk kaffe der er lavet? Opskrift på konfektkugler
Ja, det er stærk kaffe
Jeg tænker at lave sådan en omgang til julegave. Jeg vil lave dem nu og fryse dem ned så de kan holde sig, men hvordan gør jeg lige med det guldstøv, kan det holde sig pænt i fryseren? Jeg ville rigtig gerne bare kunne tage dem op af fryseren og så pakke ind d. 23. Men hvordan opbevarer jeg dem så ind til d. 24. Om aftenen og bliver guldet kedeligt ved opbevaring?
Måske jeg helt skal undlade guld, og så bare gå efter smagen?
Jeg har ikke prøvet at fryse med guldstøv, så ved ikke hvordan det ser ud efter optøning. Men jeg ville nok vente med at komme det på eller helt undlade guldstøvet – evt blot give dem et drys med det lige inden servering.