Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grand-marnier-konfektkugler/

Grand Marnier Konfekt kugler med guldstøv

Glitrende og glimtende guldkugler lige til at hapse og nyde.

Disse Grand Marnier konfekt kugler er stærkt inspireret af min egen opskrift på havregrynskugler og ideen opstod, da en læser af bloggen skrev i kommetarfeltet at hun i stedet for rom havde brugt Cointreau. Og ohh my! Det måtte jeg lege lidt videre med. Og de smager jo virkelig fantastisk, de her guldklumper.

Jeg elsker Cointreau og Grand Marnier – er vist en rigtig likør dame.

PT15M

Grand Marnier Konfektkugler

30 stk    15 min.
30 stk
Ingredienser
  • 125 g havregryn
  • 75 g sukker
  • 3 spsk Grand Marnier
  • 25 g usødet kakaopulver
  • 2 spsk espresso
  • 75 g smør
  • 1 tsk fint guldstøv - fåes fx fra Mill & Mortar
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Rør det hele sammen i en skål og smuldr smøret i skålen. Ælt konfektmassen til den er ensartet og tril så små kugler i mundrette hapsere, som sættes i køleskabet en halv times tid, hvorefter de rulles i guldstøv.

Opbevares på køl og kan nok godt holde sig i 2-3 uger (eller nej, de kan ej … men det er fordi de er spist inden)