Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/konfekt-med-pistacie-og-marcipan/ Julekonfekt Juleopskrifter, Kager og søde sager, Konfekt og slik

Konfekt med pistacie og marcipan

Konfekt med pistacie og marcipan overtrukket med hvid chokolade.

Disse små skønne hapsere er så lækre og den aromatiske citronskal sammen med de grønne pistaciekerner og den vaniljelækre hvide chokolade er uimodståelig skøn.

Hvis du har en limoncello i gemmerne, så kom endelig gerne et par dråber i marcipanen. Det vil smage så lækkert!

Konfekten er nem at lave og kan glimrende holde sig nogle uger i en lufttæt beholder.

Prøv også: min opskrift på saltkarameller >>

Konfekt med pistacie og marcipan
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT20M10
Ingredienser
  • 100 g marcipan
  • 30 g pistaciekerner uden salt, finthakket
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal herfra
  • 100 g hvid chokolade
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Ælt marcipan med finthakkede pistaciekerner og citronskal. Gem lidt pistaciekerner til drys

Tril pistaciemarcipanen i små kugler.

Temperer chokoladen og dyp marcipankuglerne i chokoladen og drys med det sidste pistacie.