Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/konfekt-med-pistacie-og-marcipan/

Konfekt med pistacie og marcipan

Konfekt med pistacie og marcipan overtrukket med hvid chokolade.

Disse små skønne hapsere er så lækre og den aromatiske citronskal sammen med de grønne pistaciekerner og den vaniljelækre hvide chokolade er uimodståelig skøn.

Hvis du har en limoncello i gemmerne, så kom da endelig gerne et par dråber i marcipanen. Det vil smage så lækkert!

Konfekten er nem at lave og kan glimrende holde sig nogle uger i en lufttæt beholder.

Prøv også: min opskrift på saltkarameller >>

PT60M

Konfekt med pistacie og marcipan

Tid i alt60 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed3 uger
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 100 g marcipan
  • 30 g pistaciekerner uden salt, finthakket
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal herfra
  • 100 g hvid chokolade
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Ælt marcipan med finthakkede pistaciekerner og citronskal. Gem lidt pistaciekerner til drys

Tril pistaciemarcipanen i små kugler.

Temperer chokoladen og dyp marcipankuglerne i chokoladen og drys med det sidste pistacie.