Konfekt med pistacie og marcipan


Konfekt med pistacie og marcipan overtrukket med hvid chokolade.
Disse små skønne hapsere er så lækre og den aromatiske citronskal sammen med de grønne pistaciekerner og den vaniljelækre hvide chokolade er uimodståelig skøn.
Hvis du har en limoncello i gemmerne, så kom endelig gerne et par dråber i marcipanen. Det vil smage så lækkert!
Konfekten er nem at lave og kan glimrende holde sig nogle uger i en lufttæt beholder.
Prøv også: min opskrift på saltkarameller >>
Konfekt med pistacie og marcipan
- 100 g marcipan
- 30 g pistaciekerner uden salt, finthakket
- 0,50 øko citron, fintrevet skal herfra
- 100 g hvid chokolade
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Ælt marcipan med finthakkede pistaciekerner og citronskal. Gem lidt pistaciekerner til drys
Tril pistaciemarcipanen i små kugler.
Temperer chokoladen og dyp marcipankuglerne i chokoladen og drys med det sidste pistacie.
Næringsindhold

Pr. stk.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Hvor er de elegante! Elsker altså bare alt med pistacie..💞
Mange tak, og helt enig! Det er så lækkert, og særlig godt sammen med citron :)
Kh AC
Hej.
Fjerner du hinden/skallen inden du bruger pistaciekernerne??
Tak for nogle dejlige opskrifter :)
Jeg fjerner ikke hinden inden.
Tak for din søde hilsen og rigtig god fornøjelse med konfektlavning
Kh Ann-Christine
Tak for dit svar :)
Mmmmm hvor sér de lækre ud. Glædelig Jul
Den hvide chokolade vil ikke smelte, forstår det ikke. Bruger vandbad. Marcipankuglerne eg vildt gode, den hvide chokolade vil være prikken over i’et
Hmm, ja det lyder mærkeligt. Hvilket chokolademærke bruger du?
Rigtig glædelig jul
Kh Ann-Christine