Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/konfekt-med-pistacie-og-marcipan/

Konfekt med pistacie og marcipan

I går aftes gik jeg i konfektkøkkenet herhjemme. Alle de gode sager blev fundet frem. Alle! Marcipan, nougat, pistaciekerner, mørk chokolade, mælke chokolade, hvid chokolade, pufsukker, guldglimmer, chokoladeforme osv. og jeg hyggede mig gevaldigt i nogle timer med at lave konfekt.

De her små hvide og grønne størrelser er lidt af en himmelsk mundfuld. Hvis man er til smagskombinationen marcipan/pistacie og hvid chokolade med et skønt vaniljestrejf.

PT20M

Konfekt med pistacie og marcipan

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Antal10 stk.
Holdbarhed1 uge
Ingredienser
  • 6 spsk pistaciekerner uden salt
  • 30 g hvid chokolade
  • 50 g marcipan
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Blend 4 spsk pistaciekerner til pistaciemel og ælt det ind i marcipanen.

Tril pistaciemarcipanen i små kugler og put 1-2 hele pistaciekerner i midten.

Hak chokoladen meget fint. Smelt den ene halvdel langsomt over vandbad og under omrøring. Når det lige akkurat er smeltet, tages chokoladen af varmen og den sidse halvdel røres i – indtil al chokoladen er smeltet.

Dyp marcipankuglerne i chokoladen.

Drys med det sidste pistaciemel.