Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/konfekt-med-pistacie-og-marcipan/

Konfekt med pistacie og marcipan

I går aftes gik jeg i konfektkøkkenet herhjemme. Alle de gode sager blev fundet frem. Alle! Marcipan, nougat, pistaciekerner, mørk chokolade, mælke chokolade, hvid chokolade, pufsukker, guldglimmer, chokoladeforme osv. og jeg hyggede mig gevaldigt i nogle timer med at lave konfekt.

De her små hvide og grønne størrelser er lidt af en himmelsk mundfuld. Hvis man er til smagskombinationen marcipan/pistacie og hvid chokolade med et skønt vaniljestrejf.

PT20min

Konfekt med pistacie og marcipan

    20 min
Ingredienser
  • 5-6 spsk usaltede pistaciekerner
  • 1/4 pladeValhrona Ivoire, eller anden god hvid chokolade
  • 1/4 pakke god marcipan
Udskriv opskrift
20 min
Fremgangsmåde

Start med at mal 4 spsk pistaciekerner til pistaciemel. Halvdelen af pistaciemelet æltes ind i marcipanen. Tril derefter marcipanen i små kugler og put 1-2 hele pistaciekerner i midten. Hak chokoladen meget fint. Smelt den ene halvdel langsomt over vandbad og under omrøring. Når det lige akkurat er smeltet, tages chokoladen af varmen og den sidse halvdel røres i – indtil al chokoladen er smeltet. Dyp marcipankuglerne i chokoladen. Drys med det sidste pistaciemel.

Det chokolade der er tilbage i skålen skrabes sammen og gemmes. Det kan nemlig sagtens bruges igen!
Det er en nem opskrift, mængden er ret individuel, med jeg vil forslå denne portionsstørrelse