Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/cornflakestoppe/

Cornflakestoppe

Cornflakestoppe er et rigtig hyggeligt nostalgitrip. Knasende sprøde cornflakes vendt i chokolade.

De lækre konfekthapsere kan varieres med mælkechokolade eller mørk chokolade alt efter smag og de kan også trylles lidt ekstra med, ved at drysse dem med spiseligt glimmer, som får de små cornflakestoppe til at stråle og glimte og være fint pyntet til jul.

Nemt og enkelt og sjovt for børnene at være med til at lave de lækre konfekttoppe.

Prøv også: min bedste opskrift på havregrynskugler >>

PT60M

Cornflakestoppe

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 uger
Antal20 stk.
Ingredienser
  • 200 g mørk chokolade, eller lys chokolade
  • 125 g cornflakes
  • 1 knivspids guldstøv, spiseligt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Temperer chokoladen. Rør cornflakes i chokoladen og kom små skefulde på et stykke bagepapir eller i en lille konfektform.

Drys med lidt guldstøv og lad chokoladen sætte sig.