Cornflakestoppe
Cornflakestoppe er et rigtig hyggeligt nostalgitrip. Knasende sprøde cornflakes vendt i chokolade.
De lækre konfekthapsere kan varieres med mælkechokolade eller mørk chokolade alt efter smag og de kan også trylles lidt ekstra med, ved at drysse dem med spiseligt glimmer, som får de små cornflakestoppe til at stråle og glimte og være fint pyntet til jul.
Nemt og enkelt og sjovt for børnene at være med til at lave de lækre konfekttoppe.
Prøv også: min bedste opskrift på havregrynskugler >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 20 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Cornflakestoppe
- 200 g mørk chokolade, eller lys chokolade
- 125 g cornflakes
- 1 knivspids spiseligt guldstøv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Temperer chokoladen. Rør cornflakes i chokoladen og kom små skefulde på et stykke bagepapir eller i en lille konfektform.
Drys med lidt guldstøv og lad chokoladen sætte sig.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Lækker opskrift. Prøv også med rosiner i. Det er virkelig lækkert
Jeg har en rest frosties liggende, kan man mon bruge det i stedet for eller måske sammen med cornflakes?
Ja, det kan du fint. De er noget sødere i det, så jeg ville nok vælge den mørke chokolade – eller du kan mikse cornflakes og frosties.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hei :)
Hvor har du kjøpt serveringsfatet?
Hej Anne,
Det er købt hos Kähler.
Kh Ann-Christine