Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hindbaermuffins/

Hindbærmuffins

Søde og saftige hindbærmuffins ♡

Jeg elsker at bruge årstidens frugt og grønt i min madlavning, men jeg nyder også at tage en pose frosne sommerbær op af fryseren og bruge dem i køkkenet til både bagning, smoothies og andet dejligt.

Det er ren luksus med sommersmag på en regnfuld efterårsdag, og disse hindbærmuffins er virkelig lækre og saftige for de dejlige stykker bær er som små saftbomber i kagen, så de holder sig skønne i 1-2 dage i en lufttæt beholder.

Prøv også: min opskrift på hindbærfromage >>

PT45M

Hindbærmuffins

Tid i alt45 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 150 g smør, stuetemperet
  • 175 g sukker
  • 2 æg
  • 1 dl yoghurt, naturel
  • 130 g hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1,50 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 150 g hindbær, friske eller frosne
  • 1 spsk sukker, til at drysse over
  • Til pynt
  • 75 g flormelis
  • 1 spsk vand eller hindbærsaft
  • 1 knivspids farvepaste
  • 1 tsk frysetørret hindbær
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk smør, vanilje og sukker sammen til det er lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen til det er helt ensartet. Pisk tilsidst yoghurt i.

Rør hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.

Rør melblandingen i dejen lidt ad gangen til dejen er ensartet.

Tilsæt hindbær og vend dejen forsigtigt rundt.

Fyld dejen i papirsmuffinsforme, som er sat i en fast muffinsform.

Drys med lidt sukker og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 20 minutter.

Lad de varme hindbærmuffins køle af på en rist, inden de spises.