Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hindbaermuffins/

Hindbærmuffins

Søde saftige hindbærmuffins ♡

Jeg elsker at bruge årstidens frugt og grønt i min madlavning og i øjeblikket er det særligt æblerne fra vores æbletræer i haven, der bliver brugt.

Men jeg nyder også at tage en pose frosne sommerbær op af fryseren og bruge dem.

Det er ren luksus med et strejf af sommersmag på en regnfuld efterårsdag, og disse hindbærmuffins er virkelig lækre.

PT25M

Hindbærmuffins

Tid i alt25 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal6 stk.
Ingredienser
  • 70 g smør, stuetemperet
  • 100 g sukker
  • 1 æg
  • 0,50 dl yoghurt, naturel
  • 50 g hvedemel
  • 0,50 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 100 g hindbær, friske eller frosne
  • 1 spsk sukker
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Rør mel bagepulver og salt sammen i en skål.

I en anden skål piskes smør og sukker sammen og derefter piskes æg og yoghurt i.

Rør melblandingen i lidt efter lidt.

Tilsættes hindbær og rør forsigtigt rundt.

Fyld dejen 2/3 dele i papirsmuffinsforme, som er sat i en fast muffinsform.

Drys med lidt sukker og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca 18-20 minutter.

Lad de varme hindbærmuffins køle af på en rist inden de spises.