Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/muffins-med-vanilje-og-chokolade/

Muffins med vanilje og chokolade

Klassiske muffins med vanilje og chokolade er så skønne og nemme at bage.

Opskriften er baseret på min helt klassisk saftig sandkageopskrift, for den ere nemlig drøngod, også til muffins. Jeg bruger chokoladeknapper i denne opskrift for de ‘bliver hvor de skal’ i kagerne, hvor grofthakket chokolade nemmere flyder lidt rundt. Det betyder dog ikke noget for smagen, så kan man sagtens bruge begge dele, lige som man også kan bruge både mørk-, lys- eller mælkechokolade.

Prøv også: min opskrift på lækre blåbærmuffins >> 

PT40M

Muffins med vanilje og chokolade

Tid i alt40 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 1 vaniljestang
  • 150 g sukker
  • 150 g smør
  • 3 æg
  • 2 tsk bagepulver
  • 150 g hvedemel
  • 75 g chokoladeknapper
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland den med sukker og kom i en skål med smør. Pisk vanilje, sukker og smør sammen, til det er luftigt og helt hvidt. Pisk æggene i, et ad gangen.

Bland bagepulver, hvedemel og chokoladeknapper og vend det forsigtigt i dejen.

Fordel dejen i papirsmuffinsforme, sat i en fast muffinform.

Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 20 minutter.