Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gulerodsmuffins/

Gulerodsmuffins med hvid chokolade

Disse lækre gulerodsmuffins er virkelig et hit.

Saftige i krummen, med virkelig god smag og så er de tilmed ret nemme at bage. De behøver ikke nødvendigvis glasur eller frosting, men jeg synes de er lækre med en frisk flødeost, rørt med smeltet hvid chokolade. Hvis man gerne vil have en mere frisk frosting, så prøv med flødeost, citronsaft, flormelis og lidt citronskal fra en økologisk citron.

Jeg har efterhånden mange skønne cupcakes og muffins opskrifter samlet, så der er nok at gå på opdagelse i.

PT30M

Gulerodsmuffins

12 stk.    30 min.
12 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Alle ingredienser røres sammen i en skål.

Kom dejen i en fast smurt muffinform.

Bages i cirka 20 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft.

Test om de er færdige efter 18 minutter ved at stikke fx en tynd strikkepind i en muffin, hvis der er dej på strikkepinden, skal de have lidt længere tid.

Lad dem køle af på en rist inden de pyntes.

Frosting
smelt chokoladen i et vandbad og rør sammen med philadelphia.