Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blaabaermuffins/ Afternoon tea Cupcakes og Muffins, Kager, Kager og søde sager

Blåbærmuffins

Disse saftige og lækre blåbærmuffins er blevet taget rigtig godt imod herhjemme.

De søde mørklilla bær giver de saftigste lækre muffins, som er fyldt af smag og som holder sig glimrende friske og skønne i 2-3 dage uden at blive den mindste smule tørre. Blåbær i fryseren er det helt store hit herhjemme, nu mens vi venter på at rabarbersæsonen snart går i gang og derefter er der jo virkelig et slaraffenland af naturens sommersøde lækkerier at gå om bord i.

Prøv også: Flere opskrifter på skønne muffins her >>

PT45MPT20M12

Blåbærmuffins

Tid i alt45 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 150 g smør, blødt og stuetempereret
  • 250 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 æg
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 100 g blåbær, frosne
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen, til det er luftigt. Pisk derefter æggene i et ad gangen, til det er ensartet.

Bland hvedemel, bagepulver og salt godt sammen, sigt det i dejen og rør godt rundt.

Fordel dejen i muffinforme og kom de frosne blåbær i dejen undervejs, mens du fylder formen.

Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten.

Lad dem køle lidt af på en rist.