Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blaabaermuffins/

Blåbærmuffins

Disse saftige og lækre blåbærmuffins er blevet taget rigtig godt imod herhjemme.

De søde mørklilla bær giver de saftigste lækre muffins, som er fyldt af smag og som holder sig glimrende friske og skønne i 2-3 dage uden at blive den mindste smule tørre. Blåbær i fryseren er det helt store hit herhjemme, nu mens vi venter på at rabarbersæsonen snart går i gang og derefter er der jo virkelig et slaraffenland af naturens sommersøde lækkerier at gå om bord i.

Måske disse blåbærmuffins lige er dem der skal bages til fredagshygge eller i weekenden hjemme hos jer?

Prøv også: Flere opskrifter på skønne muffins her >>

PT35M

Blåbærmuffins

Tid i alt35 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 100 g smør, blødt
  • 100 g rørsukker
  • 75 g brun farin
  • 3 æg
  • 175 g hvedemel
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 0,50 tsk salt
  • 225 g blåbær, frosne
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Pisk smør, rørsukker og brun farin sammen til det er luftigt. Pisk derefter æggene i lidt efter lidt.

I en skål for sig vendes mel, fuldkornsmel, bagepulver, kanel, vaniljepulver og salt godt sammen. Vend til sidst blåbær i melblandingen og rør derefter melblandingen sammen med den sammenpiskede æg, sukker og smørblanding

Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 22-25 minutter.