Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/biscotti-opskrift/

Biscotti med chokolade og nødder

Biscotti er en af mine yndlingssmåkager.

De er gode hele året rundt og kan varieres på mange skønne måder. Her er de sprøde dobbeltbagte italienske småkager bagt med mandler, pinjekerner og mørk chokolade. Nødderne giver en skøn smag og struktur til biscotti og chokolade er virkelig lækkert til.

Navnet biscotti betyder egentlig blot ‘dobbelt bagt’ på italiensk og er et udtryk for fremgangsmåden med at bage over to omgange.

Prøv også: min bedste opskrift på havregrynskugler >>

PT45M

Biscotti med mandler og chokolade

30 stk.    45 min.
30 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
45 min.
Fremgangsmåde

Bland mel, vanilje, salt, sukker og bagepulver godt sammen. Saml dejen med æg og kaffe og derefter blandes mandler, pinjekerner og chokolade i dejen.

Form dejen til biscotti i to aflange stænger på en bageplade, der bages i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 20 min.

Tag pladen ud af ovnen og lad kagerne køle af i et kvarters tid. Skær kagerne diagonalt i ca 1 cm tykkelse og læg småkagerne tilbage på bagepladen, som sættes i ovnen og bages færdig i 10-12 minutter.