Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squashmuffins/

Squashmuffins

Lækre saftige squashmuffins med chokolade og nødder til weekenden ♡

Disse er min søde Julies yndlingsmuffins og da jeg bagte dem forleden, aftalte vi, det var bestemt ikke sidste gang vi skulle bage dem i denne sæson.

Jeg har fyldt de lækre saftige squashmuffins med squash, chokolade og nødder, det er så lækkert og de holder sig skønne og saftige i et par dage.

Prøv også: opskrift på lækre chokolademuffins >>

PT40M

Squashmuffins

Tid i alt40 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 175 g brun farin
  • 60 g smør, blødt og stuetempereret
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,50 tsk salt
  • 40 g mandler, grofthakkede
  • 40 g valnødder, grofthakkede
  • 75 g mørk chokolade, grofthakket
  • 225 g squash, groftrevet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk brun farin og stuetempereret blødt smør sammen med en elpisker til det er luftigt og ensartet og pisk derefter et æg i dejen af gangen til den er ensartet.

Bland mel, krydderier, bagepulver, salt, nødder og chokolade godt sammen i en ren skål og rør det i dejen sammen med squash.

Fordel dejen i muffinsforme og bag i en forvarmet ovn i cirka 18 minutter ved 175 grader varmluft.

Lad dem køle lidt af på en rist inden servering.