Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squashmuffins/

Squashmuffins

Lækre saftige squashmuffins med chokolade og nødder til weekenden ♡ De har en vidunderlig krydret smag, masser af smovs og en svampet krumme.

Disse er min søde datters yndlingsmuffins og efter jeg bagte dem første gang, har vi  lavet dem et par gange om året, for de smager virkelig skønt.

Jeg har fyldt de lækre saftige squashmuffins med squash, chokolade og nødder, det er så lækkert og de holder sig skønne og saftige i et par dage.

Prøv også: opskrift på lækre chokolademuffins >>

PT45M

Squashmuffins

Tid i alt45 min.
Arbejdstid25 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 60 g smør, blødt og stuetempereret
  • 175 g brun farin
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 40 g mandler, grofthakkede
  • 40 g valnødder, grofthakkede
  • 75 g mørk chokolade, grofthakket
  • 225 g squash, groftrevet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk smør og brun farin sammen, til det er luftigt og ensartet. Pisk derefter et æg i ad gangen, til det er ensartet.

Bland mel, krydderier, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen, sigt det i dejen og rør den godt sammen.

Kom nødder, chokolade og squash i dejen og vend den godt sammen.

Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i en forvarmet ovn i ca. 18 minutter ved 175 grader varmluft, til de er gennembagte i midten.

Lad dem køle lidt af på en rist inden servering.