Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squashmuffins/

Squashmuffins

Lækre saftige squashmuffins med chokolade og nødder til weekenden ♡

Disse er min søde Julies yndlingsmuffins og da jeg bagte dem forleden, aftalte vi straks at jeg bager dem igen + hindbærsnitter til hendes 9 års fødselsdag i maj.

Jeg har fyldt dem med squash, chokolade og nødder – og det er så lækkert. Hvis man har en masse rødbede, eller gulerødder i køleskabet, så kan halvdelen af squash fint erstattes det.

Prøv også: opskrift på lækre chokolademuffins

PT25M

Squashmuffins

Tid i alt25 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 225 g squash, groftrevet
  • 175 g brun farin
  • 3 æg
  • 60 g smør, blødt og stuetempereret
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 0,50 tsk salt
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 40 g mandler, grofthakkede
  • 40 g valnødder, grofthakkede
  • 75 g mørk chokolade, grofthakket
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Pisk brun farin og stuetempereret blødt smør sammen med en elpisker til det er ensartet og pisk derefter æg i et af gangen.

I en ren skål blandes mel, krydderier, bagepulver, nødder, salt og chokolade. Rør det godt sammen og rør derefter indholdet i de to skåle sammen og tilsæt squash.

Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i en forvarmet ovn, 16-17 minutter ved 175 grader varmluft