Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squashmuffins/

Squashmuffins

Lækre saftige squashmuffins med chokolade og nødder til weekenden ♡ De har en vidunderlig krydret smag, masser af smovs og en svampet krumme.

Disse er min søde datters yndlingsmuffins og efter jeg bagte dem første gang, har vi  lavet dem et par gange om året, for de smager virkelig skønt.

Jeg har fyldt de lækre saftige squashmuffins med squash, chokolade og nødder, det er så lækkert og de holder sig skønne og saftige i et par dage.

Prøv også: opskrift på lækre chokolademuffins >>

PT45M

Squashmuffins

Tid i alt45 min.
Arbejdstid25 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 175 g brun farin
  • 60 g smør, blødt og stuetempereret
  • 3 æg
  • 40 g mandler, grofthakkede
  • 40 g valnødder, grofthakkede
  • 75 g mørk chokolade, grofthakket
  • 225 g squash, groftrevet
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,50 tsk salt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk brun farin og stuetempereret blødt smør i et par minutter til det er luftigt og ensartet. Pisk derefter et æg i dejen af gangen, til dejen er ensartet.

Rør nødder, chokolade og squash i dejen.

Bland mel, krydderier, bagepulver, salt sammen i en ren skål og sigt det i dejen og rør den godt sammen.

Fordel dejen i muffinsforme og bag i en forvarmet ovn i cirka 18 minutter ved 175 grader varmluft.

Lad dem køle lidt af på en rist inden servering.