Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/oreo-cupcakes/

Oreo Cupcakes

Oreo Muffins som er virkelig nemme at bage og både saftige og lækre i krummen. De holder sig glimrende friske i 1-2 dage efter de er bagt og kan også fryses ned – uden frostning dog.

Mine børn er vilde med den lækre cremede frostning – men hvis man foretrækker dem med glasur, så kan man fint røre en tyk glasur af flormelis og vand og overtrække dem med glasur i stedet, eller blot spise dem uden pynt.

Prøv også: min opskrift på lækre squash muffins >>

PT40M

Oreo muffins

Tid i alt40 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 3 æg
  • 160 g sukker
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 125 g marcipan, revet
  • 150 g hvedemel
  • 60 g oreo, knust
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g smør, stuetempereret
  • Pynt og frostning
  • 10 oreo, eller 20 mini oreo
  • 150 g flormelis
  • 150 g smør, stuetempereret
  • 150 g flødeost, naturel
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk smør, marcipan, sukker og vaniljesukker til det er lyst og luftigt. Pisk et æg i ad gangen.

Bland melet og bagepulver i en skål, og sigt det i dejen. Rør igennem og kom knuste oreos i.

Fyld muffinsformene til og bag kagerne i cirka 20 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft.

Lad kagerne afkøle på en rist.

Pynt og Frosting
Pisk smør og flormelis sammen til det er helt hvidt og luftigt. Pisk derefter hurtigt flødeost i. Kom i en sprøjtepose med fx en stor stjernetyl og pynt kagerne med frostning og oreoes.