Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/oreo-cupcakes/

Oreo Cupcakes

Jeg holder meget af selv at bage de småkager, kager og andre søde sager som vi spiser herhjemme. Det er derfor også meget, meget sjældent, at der er købekager i vores køkken. Når det kommer til Oreo, så forholder det sig en smule anderledes og jeg må indrømme, at jeg har en svaghed for de fine sorte kiks med det hvide fyld i midten, især i miniudgaven. Så de små størrelser finder indimellem vej til vores køkkenskab – til stor glæde, specielt for Johan og Julie.

Disse små Oreo Cupcakes bagte jeg til Johan og Julies fødselsdag. De smager forrygende og selvom de er så enkelt pyntet, så bliver de bare så fine, når de står der på rad og række med deres sort/hvide Oreo på toppen. De vil i øvrigt også være et glimrende alternativ til fredagsslik, og de tager ingen tid at lave.

PT25min

Oreo Cupcakes

10 alm    25 min
10 alm
Ingredienser
Udskriv opskrift
25 min
Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og vaniljekorn sammen til en luftigt masse.

Tilsæt æggene, et af gangen til blandingen er jævn. Bland melet, revet marcipan og bagepulver blandes sammen. Rør mel/marcipanblanding samt de knuste oreos i dejen.

Sæt papirsformene i en fast cupcakesform, så holder de formen under bagning.

Fyld dejen i formene så de er ¾ fulde. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft. Bag i 8-9 minutter for minicupcakes og 16-18 minutter for store/alm størrelse cupcakes. Når kagerne er bagt, afkøles de på en rist.Rør flormelis og vand til en meget tyk glasur. Kom en smule på hver cupcakes og sæt en mini oreos fast på toppen.