Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeblemuffins/

Æblemuffins

Æblemuffins er helt fantastiske.

Vi spiste dem lune og jeg tror faktisk, at de om muligt er endnu bedre i morgen.

Jeg bagte disse æblemuffins med fuldkornshvede af to årsager. Den første er, at vi ikke havde sigtet hvedemel på lager. Rimelig god grund, egentlig! Den anden er, at når en kage er lidt rustik, så synes jeg det klæder mange kager at blive bagt med fuldkorn, enten delvist eller helt.

I må virkelig endelig prøve dem af – lover at det kommer I ikke til at fortryde

PT30Mter

Æblemuffins

7 stk.    30 minutter
7 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Olie, yoghurt, finthakkede hasselnødder og de to slags sukker røres godt sammen.

I en anden skål røres mel, kanel, kardemomme, salt og bagepulver sammen.

Rør æg i yoghurtblandingen samtidig med melblandingen.

Æblerne, uden kærnehus med med skræl skæres i små tern og blandes i dejen. Kom dejen i en smurt muffinsform, evt med papirsforme i. Fyld op til 2/3 del af formen.

Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 17-20 minutter.

Når de er færdige, tages de ud af formen og køles af på en rist.