Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ingefaermuffins/

Ingefærmuffins

Saftige og krydrede ingefærmuffins – de er nemme at bage og jeg er vild med den friske smag af ingefær som giver en dejlig eftersmag og er virkelig uimodståeligt lækker.

De er drøngode – også selv om man måske ikke er så begejstret for marcipan (som min datter) så er de stadig et hit, for de smager ikke af marcipanen, men af ingefær og marcipanen sikre blot en super saftig krumme, som er stjernegod!

Prøv også: min opskrift på hindbærmuffins >>

PT45M

Ingefærmuffins

Tid i alt45 min.
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 0,50 vaniljestang
  • 175 g sukker
  • 125 g smør, stuetempereret
  • 150 g marcipan, groftrevet
  • 30 g ingefær, friskrevet
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og fordel dem i sukkeret. Kom sukker, vanilje, marcipan, smør og ingefær i en skål og pisk med en håndmikser til det er luftigt og helt ensartet.

Pisk et æg i ad gangen til blandingen er ensartet.

Rør mel, salt og bagepulver sammen i en ren skål, og sigt melblandingen i dejen og vend dejen sammen.

Fordel dejen i muffinsforme og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 18-20 minutter. Lad dem køle lidt af på en bagerist inden servering.