Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ingefaermuffins/

Ingefærmuffins

Jeg bagte disse lækre saftige og krydrede ingefærmuffins i går eftermiddags, til et møde jeg skulle have herhjemme og til en sød dessert med familien efter aftensmaden.

De blev så gode.

Søde, saftige, svampede og ingefær giver sådan en skøn krydret og frisk eftersmag – virkelig lækkert!

PT30M

Ingefærmuffins

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal8 stk.
Ingredienser
  • 15 g ingefær, friskrevet
  • 110 g sukker
  • 70 g smør, stuetempereret
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 100 g marcipan
  • 2 æg
  • 115 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Pisk smør, ingefær, sukker og vaniljepulver sammen til en jævn masse.

Skær marcipanen i tern og pisk den i sammen med æg til blandingen er jævn.

Rør mel og bagepulver sammen i en ren skål, og rør melblandingen i dejen til ingefærmuffins.

Brug gerne en fast muffinsform, som papirsformene sættes i – så holder de fint formen under bagning.

Fordel dejen i 8 muffinsforme, de skal være ¾ fyldte.

Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 15-18 minutter.

Spises som de er eller serveres med en lækker citron/ingefærfrosting – flødeost og flormelis blandet med en spsk citronsaft og en smule fintrevet ingefær.