Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ingefaermuffins/

Ingefærmuffins

Saftige og krydrede ingefærmuffins – de er nemme at bage og jeg er vild med den friske smag af ingefær som giver en dejlig eftersmag og er virkelig uimodståeligt lækker.

De er drøngode – også selv om man måske ikke er så begejstret for marcipan (som min datter) så er de stadig et hit, for de smager ikke af marcipanen, men af ingefær og marcipanen sikre blot en super saftig krumme, som er stjernegod!

Prøv også: min opskrift på hindbærmuffins >>

PT45M

Ingefærmuffins

Tid i alt45 min.
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 125 g smør, stuetempereret
  • 175 g sukker
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 150 g marcipan, groftrevet
  • 30 g ingefær, friskrevet
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom smør, sukker, vaniljesukker, marcipan og ingefær i en skål og pisk, til det er luftigt og helt ensartet.
Pisk et æg i ad gangen, til det er ensartet.

Bland mel, salt og bagepulver sammen, sigt melblandingen i dejen og vend den sammen.

Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten.

Lad dem køle lidt af på en bagerist inden servering.