Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ingefaermuffins/ Cupcakes og Muffins Eftermiddagssnack, Fødselsdag, Kager, Kager og søde sager

Ingefærmuffins

Saftige og krydrede ingefærmuffins – de er nemme at bage og jeg er vild med den friske smag af ingefær som giver en dejlig eftersmag og er virkelig uimodståeligt lækker.

De er drøngode – også selv om man måske ikke er så begejstret for marcipan (som min datter) så er de stadig et hit, for de smager ikke af marcipanen, men af ingefær og marcipanen sikre blot en super saftig krumme, som er stjernegod!

Prøv også: min opskrift på hindbærmuffins >>

Ingefærmuffins
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M12
Ingredienser
  • 125 g smør, stuetempereret
  • 175 g sukker
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 150 g marcipan, groftrevet
  • 30 g ingefær, friskrevet
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom smør, sukker, vaniljesukker, marcipan og ingefær i en skål og pisk, til det er luftigt og helt ensartet.
Pisk et æg i ad gangen, til det er ensartet.

Bland mel, salt og bagepulver sammen, sigt melblandingen i dejen og vend den sammen.

Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten.

Lad dem køle lidt af på en bagerist inden servering.