Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hindbaersnitter/

Hindbærsnitter

Hjemmebagte hindbærsnitter med et godt lag god hindbærmarmelade, er altså en skøn spise.

Det er ikke svært at bage hindbærsnitter selv og det er en skøn lille kage, som sagtens kan bages dagen før den skal serveres.

Jeg pynter den gerne med glasur, frysetørrede bær, grofthakkede pistaciekerner og lidt tørrede spiselige blomster.

PT2H

Hindbærsnitter

6 pers.    2 timer
6 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
2 timer
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud, som blandes med flormelis.

Kom det i en skål sammen med hvedemel, mandelmel, bagepulver og smør. Ælt godt sammen og kom lidt efter lidt vand i til dejen er fint og glat.

Sæt dejen på køl en time, hvorefter den rulles ud på bagepapir til en stor firkant, som bages i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 10 min.

Del dejen i to og lad den køle af – når den køler af, bliver kagen mere sprød og tør.

Smør hindbærmarmelade på den ene halvdel, læg den anden halvdel over og skær ud.

Pynt med glasur, krymmel eller med frysetørrede hindbær og finthakkede pistaciekerner