Hindbærsnitter


Det var efterhånden mange år siden jeg sidst havde bagt hindbærsnitter – men hvor smager det altså bare dejligt.
Hindbærsnitter er ikke svært at bage selv så er det jo hyggeligt at pynte dem lige som man har lyst til med forskelligt glasur, farvestrålende krymmel, frysetørrede bær
Hindbærsnitter
- 150 g stuetempereret smør
- 200 g hvedemel
- 40 g mandelmel
- 3 spsk vand
- ½ vaniljestang
- 40 g flormelis
- 1 tsk bagepulver
- Fyld:
- 1 glas god hindbærmarmelade
- Pynt:
- hvid glasur, pink glasur og krymmel i smukke farver
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud, som blandes med flormelis.
Kom det i en skål sammen med hvedemel, mandelmel, bagepulver og smør. Ælt godt sammen og kom lidt efter lidt vand i til dejen er fint og glat.
Sæt dejen på køl en time, hvorefter den rulles ud på bagepapir til en stor firkant, som bages i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 10 min.
Del dejen i to og lad den køle af – når den køler af bliver den mere hård og tør.
Smør hindbærmarmelade på den ene halvdel, læg den anden halvdel over og skær ud.
Pynt med tyk kridhvid glasur, tog en sprøjtetylle og lavede et fint mønster med pink glasur og dryssede med krymmel i smukke farver.