Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-muffins/

Chokolade muffins

Jagten på de perfekte chokolademuffins er jo en af de man aldrig bliver helt færdig med …

– der er bare ikke noget som en virkelig lækker chokolademuffins og de skal efter min mening helst være frisktbagte, saftige i krummen og en anelse snasket inden i, mens de er sprøde uden på. Disse chokolademuffins er blevet helt som de skal være!

PT30Mter

Chokolademuffins

12 stk.    30 minutter
12 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Pisk vanilje, sukker og æg sammen til en luftig masse.

Smelt smørret i en gryde ved lav varme og tag derefter gryden af varmen. Rør straks de 200 g mørk chokolade i det smeltede smør og rør godt rundt til al chokoladen er smeltet.

Rør chokolade og smørblandingen i æggesnapsen, sammen med mælk.

I en skål for sig, blandes mel, salt, kakao og bagepulver grundigt, vend den hakkede chokolade i og det hele røres i chokolademassen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme af papir, som gerne er placeret i en fast form, som holder lidt på det hele.

Bag chokolade muffins i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 17-19 minutter. Tjek om de er gennembagte med et trægrillspyd eller lign. Hvis der hænger lidt kagedej ved, skal de have lidt længere i ovnen.