Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-muffins/

Chokolade muffins

Jagten på de perfekte chokolademuffins er jo en af de man aldrig bliver helt færdig med …

– der er bare ikke noget som en virkelig lækker chokolademuffins og de skal efter min mening helst være frisktbagte, saftige i krummen og en anelse snasket inden i, mens de er sprøde uden på. Disse chokolademuffins er blevet helt som de skal være!

PT30min

Chokolademuffins

12 pers    30 min
12 pers
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland vaniljekornene med sukker og pisk vanilje, sukker og æg sammen til en luftig masse.

Smelt smørret i en gryde ved lav varme og tag derefter gryden af varmen. Rør straks de 200 g mørk chokolade i det smeltede smør og rør godt rundt til al chokoladen er smeltet.

Rør chokolade og smørblandingen i æggesnapsen, sammen med mælk.

I en skål for sig, blandes mel, salt, kakao og bagepulver grundigt, vend den hakkede chokolade i og det hele røres i chokolademassen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme af papir, som gerne er placeret i en fast form, som holder lidt på det hele.

Bag chokolade muffins i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.