Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blondies-med-rabarber/

Blondies med rabarber – brownie med hvid chokolade

Saftige hvide brownies – også kaldet blondies, grundet den hvide chokolade og fine lyse farve. Her har den saftige kage fået det fineste modspil af syrlige spæde lyserøde rabarberstængler.

Endelig er det rabarbersæson og årets første rabarberhøst fra haven er brugt i disse saftige kager, som varmt kan anbefales. Hvid chokolade er et temmeligt sødt bekendtskab, og jeg må indrømme at jeg langt hen af vejen er mere til mørk chokolade med omkring 60-75% kakaoindhold. Men uanset, så er denne hvide chokoladebombe en sikker vinder – også hos mig!

PT45Mter

Hvid brownie med rabarber - blondies

12 stk.    45 minutter
12 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
45 minutter
Fremgangsmåde

Smelt smør i en lille gryde ved lav varme. Når smørret er smeltet, tages gryden af varmen og 125 g af den hvide chokolade røres i.

Pisk æg og sukker godt sammen og vend det i den smeltede smør og chokoladeblanding.

Bland hvedemel, bagepulver og salt i en ren skål og vend rabarberstykkerne og de resterende 50 g hvid chokolade i, før det vendes sammen med dejen.

Kom dejen i et ovnfast fad med bagepapir (cirka 25×22 cm) og sæt kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, hvor den bages i ca. 30-35 min.