Blondies med rabarber – brownie med hvid chokolade
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/2019/04/blondies-rabarber.jpg)
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/logo3.png)
Saftige hvide brownies – også kaldet blondies, grundet den hvide chokolade og fine lyse farve. Her har den saftige kage fået det fineste modspil af syrlige spæde lyserøde rabarberstængler.
Endelig er det rabarbersæson og årets første rabarberhøst fra haven er brugt i disse saftige kager, som varmt kan anbefales.
Den hvide chokolade giver en dejlig sød og mild smag og bliver perfekt balanceret af de søde og syrlige rabarber.
Prøv også: min opskrift på rabarbersaft >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 12 stk.
Kan fryses Ja
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/premium/print-bg2.png)
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hvid brownie med rabarber - blondies
- 150 g smør
- 175 g hvid chokolade, grofthakket
- 3 æg
- 100 g sukker
- 100 g hvedemel
- 0,50 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 125 g rabarber, i små tern
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
![](/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/premium/screen_on_off.png)
Smelt smør i en lille gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen og rør halvdelen af den hvide chokolade i.
Pisk æg og sukker, til det er luftigt og skummende, og vend det i den smeltede smør- og chokoladeblanding.
Bland hvedemel, bagepulver og salt godt sammen i en skål og vend rabarberstykkerne og den resterende grofthakkede chokolade i melblandingen. Vend blandingen i dejen og rør den godt sammen.
Kom dejen i et ovnfast fad på ca. 20 × 20 cm med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 30-35 minutter, til den stadig er en anelse ubagt i midten.
Tag kagen ud og lad den køle af til stuetemperatur. Sæt i køleskabet til næste dag, så den kan nå at sætte sig og være klar til servering.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Den blev perfekt – sikkert bedre endnu i morgen 🙂 Overvejer at lave lidt rabarberkompot og servere sammen med og en kugle vanille is.
Uhm! Det lyder helt perfekt som tilbehør til :)
Kh Ann-Christine
Midt i ovnen eller?
Ja, altid – medmindre jeg specifikt skriver andet :)
Kh Ann-Christine
Hej, tror du at jeg ville kunne udskifte hvedemel med mandelmel eller lign, sådan at kagen bliver glutenfri?
Mvh Maja
Ja, det vil jeg fint tro du kan – men har ikke testet det, så det må komme an på en prøve
Lad mig endelig høre hvordan det går, hvis du tester det af :)
Kh Ann-Christine