Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blondies-med-rabarber/

Blondies med rabarber – brownie med hvid chokolade

Saftige hvide brownies – også kaldet blondies, grundet den hvide chokolade og fine lyse farve. Her har den saftige kage fået det fineste modspil af syrlige spæde lyserøde rabarberstængler.

Endelig er det rabarbersæson og årets første rabarberhøst fra haven er brugt i disse saftige kager, som varmt kan anbefales.

Den hvide chokolade giver en dejlig sød og mild smag og bliver perfekt balanceret af de søde og syrlige rabarber.

Prøv også: min opskrift på rabarbersaft >>

PT24H

Hvid brownie med rabarber - blondies

Tid i alt24 timer
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 150 g smør
  • 175 g hvid chokolade, grofthakket
  • 3 æg
  • 100 g sukker
  • 100 g hvedemel
  • 0,50 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 125 g rabarber, i små tern
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Smelt smør i en lille gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen og rør halvdelen af den hvide chokolade i.

Pisk æg og sukker, til det er luftigt og skummende, og vend det i den smeltede smør- og chokoladeblanding.

Bland hvedemel, bagepulver og salt godt sammen i en skål og vend rabarberstykkerne og den resterende grofthakkede chokolade i melblandingen. Vend blandingen i dejen og rør den godt sammen.

Kom dejen i et ovnfast fad på ca. 20 × 20 cm med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 30-35 minutter, til den stadig er en anelse ubagt i midten.

Tag kagen ud og lad den køle af til stuetemperatur. Sæt i køleskabet til næste dag, så den kan nå at sætte sig og være klar til servering.