Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blondies-med-rabarber/

Blondies med rabarber – brownie med hvid chokolade

Saftige hvide brownies – også kaldet blondies, grundet den hvide chokolade og fine lyse farve. Her har den saftige kage fået det fineste modspil af syrlige spæde lyserøde rabarberstængler.

Endelig er det rabarbersæson og årets første rabarberhøst fra haven er brugt i disse saftige kager, som varmt kan anbefales.

Den hvide chokolade giver en dejlig sød og mild smag og bliver perfekt balanceret af de søde og syrlige rabarber.

Prøv også: min opskrift på rabarbersaft >>

PT24H

Hvid brownie med rabarber - blondies

Tid i alt24 timer
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 150 g smør
  • 175 g hvid chokolade, grofthakket
  • 3 æg
  • 100 g sukker
  • 100 g hvedemel
  • 1 knivspids salt
  • 0,50 tsk bagepulver
  • 125 g rabarber, i små tern
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Smelt smør i en lille gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen og rør halvdelen af den hvide chokolade i.

Pisk æg og sukker til det er luftigt og skummende, med en håndmikser og vend det i den smeltede smør og chokoladeblanding.

Bland hvedemel, bagepulver og salt i en ren skål og vend rabarberstykkerne og den resterende grofthakkede chokolade i melblandingen. Rør blandingen i dejen og rør den godt sammen.

Kom dejen i et ovnfast fad med bagepapir (cirka 20×20 cm).

Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 30-35 min. Den skal stadig være en anelse ubagt i midten.

Tag kagen ud og lad den køle af til stuetemperatur. Sæt i køleskabet til næste dag, så den kan nå at sætte sig og være klar til servering.