Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/parfait/ Dessert Efterår, Festmad, Forår, Is, Kager og søde sager, Sommer, Vinter

Parfait

Parfait er en lækker flødeis, som består af luftigt pisket flødeskum, æg og sukker.

Det er en super cremet og stjernelækker is, som her er i den enkle vaniljeudgave og så er det en dejlig og nem is, som laves uden ismaskine.

Parfait is kan nemt varieres med gode smage og lækkerier og det er en dejlig is at servere til chokoladekage med hindbærcrulis eller blot lave en iskugle af og nyde på en varm sommerdag. De seneste dages solskinsvejr har været den dejligste lille forsmag på sommeren – og tanker om alt det skønne der venter forude de næste måneder.

Prøv også: alle mine opskrifter på is >>

PT5HPT45M6

Parfait

Tid i alt5 timer
Arbejdstid45 min.
Holdbarhed2 måneder
Kan frysesJa
Antal6 pers.
Ingredienser
  • 1 vaniljestang
  • 75 g sukker
  • 4 æggeblomme
  • 5 dl piskefløde
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skær vaniljestangen igennem på langs, skrab kornene ud og bland dem med sukker. Pisk vanilje, sukker og æggeblommer til en hvid og luftig æggesnaps.

Pisk fløden til en luftig flødeskum og vend den i æggesnapsen.

Hæld ismassen i en form og stil den i fryseren i min. 5 timer eller indtil servering.