Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squashkage/

Squashkage

Den lækreste, saftige, krydrede og svampede squashkage blev bagt og den kan virkelig varmt anbefales.

Vi havde et par squash i køleskabet og vi havde god chokolade og valnødder + en krydderi skuffe fyldt med velduftende og varmende krydderier – og så var det jo oplagt at bage en super lækker squashkage

Perfekt til fredagshygge eller til at forsøde weekenden med i det hele taget.

PT60M

Squashkage

6-8 pers.    60 min.
6-8 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
60 min.
Fremgangsmåde

Pisk æg, vanilje, brun farin og smør sammen med en elpisker til sukkerkornene er opløst.

I en ren skål blandes mel, krydderier, bagepulver, natron, valnødder, chokolade og salt.

Vend det godt sammen og rør det i æg, smør og sukkerblandingen.

Rør til sidst squash i og hæld dejen i en smurt springform.

Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 50-60 minutter.

Tjek om den er gennembagt inden den tages ud af ovnen og kom evt en ovnfast tallerken over de sidste 15 minutter, hvis kagen bliver for mørk.

Lad kagen køle helt af og kom derefter frosting på.

Frosting
Pisk flormelis, vanilje, citronskal og smør grundigt sammen og rør derefter creamcheese i, til frostingen er perfekt og lækker.

Smør på den afkølede kage – hvis man ikke kan vente til kagen bliver kold, så smelter frostingen lidt.