Squashkage


Squashkage er virkelig lækkert og denne opskrift er både saftig, krydret og den kan virkelig varmt anbefales.
Jeg kommer gode krydderier i, nødder og chokolade og den er virkelig smovset og det er tilmed blevet min datters yndlingskage. Kagen holder sig lækker frisk længe og kan sagtens bages 1-2 dage før den skal serveres.
Prøv også: Min opskrift på de lækreste gulerodsboller >>
Squashkage
- 250 g brun farin
- 100 g smør
- 3 æg
- 250 g hvedemel
- 3 tsk kanel
- 1 tsk allehånde
- 1 tsk stødt kardemomme
- 0,50 tsk salt
- 0,50 tsk vaniljepulver
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 125 g valnødder, grofthakkede
- 100 g mørk chokolade, grofthakkede
- 350 g squash, groftrevet
- Citron og vaniljefrosting
- 150 g flormelis
- 50 g smør
- 150 g flødeost, naturel
- 1 øko citron, revet skal herfra
- 1 tsk vaniljepulver
Pisk brun farin, vanilje og stuetempereret smør sammen med en elpisker til sukkerkornene er opløst, pisk derefter æg i et af gangen.
I en ren skål blandes mel, krydderier, bagepulver, natron, valnødder, chokolade og salt.
Vend det godt sammen og rør det i æg, smør og sukkerblandingen.
Rør til sidst squash i og hæld dejen i en smurt springform på 24 cm diameter.
Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 50-60 minutter.
Tjek om den er gennembagt inden den tages ud af ovnen og kom evt en ovnfast tallerken over de sidste 15 minutter, hvis kagen bliver for mørk.
Lad kagen køle helt af og kom derefter frosting på.
Frosting
Pisk flormelis, vanilje, citronskal og smør grundigt sammen og rør derefter creamcheese i, til frostingen er perfekt og lækker.
Uuuhh den ser syndig ud;-) den skal helt sikkert prøves:)
Go weekend:)
Den er dejlig saftig ;)
God weekend til dig også
Hvor er det godt skepsis kan overvindes, men med den kage kan det næsten heller ikke være anderledes og det er lige før at man kan lade et stykke tælle med i de 6 daglige
Ja, skal vi ikke aftale at den godt kan komme med i de 6 grøntsager;)
Ja, man kan da heldigvis blive positivt overrasket over grøntsager imaden:-)
Også rigtig god weekend herfra…..
Det kan man heldigvis :)
Rigtig god weekend til dig
Sådan en dag havde jeg også i forgårs. Det blev til græskarboller og græskarbrød (kage). Det var så lækkert og jeg nyder den varmende smag her i dagene efter. For er der noget de kan, de grøntsager i bagværket, så er det, at gøre det mere saftigt og lækkert blødt i flere dage. Men at jeg overhovedet har noget tilbage, skyldes nok at mine børn har været lidt lang tid om at opdage, at et græskarbrød er en kage…
God weekend
Kh.
Anne-Marie
Uhmm, græskarkage – det har jeg også søde planer om :) Lyder dejligt og jeg elsker virkelig også grøntsager (og frugt, fx banan) i kagerne.
God weekend
Kh AC
Det er så perfekt!! Jeg skal i sommerhus om et par timer og tænkte, at det kunne nu være lækkert at medbringe en god hjemmebagt kage. Derfor ville jeg lige tjekke dine kager ud og bum, der var den jo – lige den kage, jeg har aller mest lyst til. Så den skal helt sikkert bages lige nu :-)
Rigtig god weekend til dig og familien – og tak for en god opskrift!
Perfekt, den kom da lige på den helt rigtige dag så :)
Rigtig dejlig weekend til dig og god tur i sommerhus
Mums, den ser lækker ud!
Lige et input til din blog: når man trykker på knappen “udskriv opskrift”, får man samtlige kommentarer med på udskriften + tekst og billede er sat ret uhensigtsmæssigt op.
Ellers tak for en rigtig god blog :-)
Tusind tak :)
Og tak for feedback på printfunktionen. Du klikker bare alt det væk du ikke skal bruge. Det er ikke helt logisk, men det fungere, når man lige gennemskuer det ;)
Det bliver dog snart lavet om, under alle omstændigheder :)
Mmmmmm elsker smagen af julekrydderierne! Får helt lyst til at høre julemusik og fyre op i brændeovnen. Jeg putter ofte også ingefærpulver i kager, da det giver lidt bid. Bruger du også det?
God weekend derovre :-)
He he, jeg er vild med at du allerede er i julehumør :)
Jeg synes også ingefær er så dejlig og er ofte gavmild med ingefærpulver i kager, det vil faktisk også være super godt i denne kage.
Dejlig mandag til dig :)
Julie giver de’r et fint eksempel på, at man kan have et standpunkt til man tager et nyt! ;-) Kagen ser søreme også god ud!
Aj, den lyder nem og lækker :-) VI skal holde stor fødselsdagsfest i weekenden, og jeg har fire store squash liggende, så der skal da selvfølgelig din lækre squashkage på bordet :-)
Hvor dejligt! :) Jeg håber de blev skønne
Super lækker kage – bagte den i går….:o) Skal bare lige høre dig om en ting- jeg har lidt udfordringer med frostingen. Der blev for det første en vildt stor portion frosting ud af opskriften, og den blev MEGET bastant. Ser helt anderledes ud, end på dit billede. Ved godt du skrev, at du kom frosting på mens kagen var lun. Kiggede bagefter på din opskrift med gulerodskage som jeg bagte sidste år – og opskriften på frosting der – og der er der kun 2-3 spsk. flormelis mod 600 g i denne opskrift…..?
Tak for en super dejlig blog – altid inspirerende at følge og mange af dine opskrifter er blevet “klassikere” herhjemme, selv om mine børn er teenagere….:o)
Dejlig weekend til dig.
Hej Annette,
Hvor dejligt at høre det blev en dejlig kage :)
Og den frosting der – ej, men tasterne må have spillet mig et pus da jeg skrev mål til frosting, for det er da bl.a helt galt med 600 g. Jeg har rettet det til nu :)
Mange tak for din dejlig hilsen og hvor er det rart at I kan bruge mine opskrifter hjemme hos jer :)
Rigtig dejlig weekend
Kh AC
Endnu en dejlig opskrift, med et billede som gør, man ikke kan vente på, at prøve opskriften af. rigtig god weekend.
Dejligt at høre, tusind tak :)
Rigtig dejlig mandag til dig
Lyder som en lækker kage. Altid skønt med grøntsager eller frugt i kage. Så bliver den dejlig svampet.
Det er jeg også vild med :)
Hej Ann-Christine,
Mange tak for en masse gode opskrifter :)
Jeg har hørt noget om at man med fordel kan bruge olie til ‘våde gøntsags’ kager, eksempelvis squash/gulerødder.
Hvis man skal erstatte de 100g smør med olie, hvor mange g olie vil du i så fald putte i?
Mvh Lone
Hej Lone,
Dejligt at du kan bruge dem :)
Olie kan du også sagtens bruge, jeg ville komme omkring 3/4 dl olie i.
Kh AC
Ok, tak :)
Rigtig efterårskage som skal bages til madklubben på tirsdag. Ville ønske du ville skrive til dine opskrifter hvor mange pers. den er beregnet til.
Hej Majken,
Ja, det er jeg ikke altid så god til at huske at få gjort … Men oftest er mine opskrifter til 4 personer, en skærekage som denne kan dog fint række til 8 personer.
Ellers så spørg endelig :)
Kh AC
Hejsa… Har lige bagt kagen og halløj en skøn mums kage
Hvor dejligt! Det er jeg glad for at høre :)
Uhm! En lækker kage med nogle skønne ingredienser og lækre krydderier. Jeg lavede kagen til mine kollegaer, men tog lige fra til fire muffins, så familien også kunne smage :-)
Lærke bestilte kagen til sin fødselsdag i december, så det må man sige er mere end godkendt ;-)
Jeg har aldrig brugt så mange squash som efter jeg er begyndt at prøve alle dine opskrifter. Den har jeg da virkelig overset! Sikke en nem måde at få nogle skjulte grøntsager i sine børn :-)
Det er så fint det tip med at tage lidt fra til muffins, så man lige kan smage ;)
Og hvor dejligt at du også er vild med squash, jeg synes også det er en fantastisk grøntsag – den gør sig virkelig godt i mange retter :)
Hej
Tak for mange lækre opskrifter og inspiration.
Skal bage en masse lækkert til barnedåb, og vil gerne kunne fordele opgaverne lidt.
Kan dejen bruges til muffins, og hvor længe skal de så bage, og kan de fryses?
Bedste hilsner Annette
Hej Annette,
Det lyder dejligt med bageplaner til barnedåb :)
Du kan sagtens komme opskriften her i muffinsforme. De skal have lige omkring 12-15 minutter ved 180 grader varmluft. Måske lidt længere, så tjek lige midten med en gaffel eller lign.
Og de kan godt fryses.
Rigtig god fornøjelse med dem
Kh AC
Hvor mange muffins giver én portion, vil du tro?
Mange hilsner fra Malene
Omkring 12 styks cirka
Hej AC
Tak for dit hurtige af svar, så er det bare at komme igang.
Hej Ann-Christine
Jeg har her på siden søgt forgæves efter din dejlige chokolade-squash kage som jeg har bagt de sidste år til stor fornøjelse. Jeg håber den må komme med igen, for det er virkelig en dejlig kage og en super måde at få brugt de mange squash i haven;-)
Hej Lene,
Den er nemlig dejlig og du finder opskriften længere oppe på siden her: http://www.valdemarsro.dk/squashkage/
Kh AC
Skal smøres smeltes til dejen i starten eller blot Være blødt?
Bare blødt smør
Super lækker kage med dejlig smag og konsistens. Jeg klemte vandet fra squashen ud og det virkede. Kagen er fugtig med ikke for våd . Den bedste squashkage jeg har smagt.
Manja:Jeg smeltede ikke smøren ind i kagen og det virkede fint
Hvor er det dejligt at høre :)
– og tak for at du lige hjalp til i kommentarfeltet, mens jeg var offline – det er SÅ dejligt og værdsat, at vi hjælper hinanden :)
Kh AC
Hvad er creamy cheese?☺️
Fx Philedelphia natural (endelig ikke light udgaven!)
:)
Tusinde tak
Kan jeg godt bage den et par dage inden jeg skal bruge den, eller bliver den tør?
Den kan sagtens holde sig en dag eller to :)
Presser du noget af væden ud af squashen, efter du har revet den?
Kun hvis der er meget i, ellers tilpasser jeg det bare med melet :)
Hej
Hvor mange er den til?
6-8 personer – afhængig af hvor kagesulten man er ;)
Hej
Kan jeg godt lave frosting dagen før den skal serveres og vente med at komme den på, til dagen hvor den skal bruges?
Hilsner Mette
Ja, det tror jeg sagtens du kan :)
Tak for en super blog, jeg bruger stort set aldrig mine kogebøger mere, jeg ender alligevel altid herinde, og det bliver altid fantastisk!
Jeg vil lige høre, hvor stor en springform du brugte? Sådan ift. bagetid.
Bedste hilsner Caroline
Hvor er det en dejlig hilsen at få! Tusind tak, det er jeg virkelig glad for(og meget beæret over) <3
Jeg mener, at den springform jeg har brugt her er 18 cm :)
God bagelyst
Kh AC
Hvor meget skal større portion skal der mon til, hvis man vil lave den i en bradepande? (Dem der følger med til ovnen)
Har du et bud på bagetid for en bradepande?
Hej Anna,
Jeg vil tro du skal gange opskriften med 3. Og bagetiden er måske 10-15 minutter længere, men hold endelig godt øje med den
Kh AC
Hej. Jeg har en frygtelig masse squash. Hvad kan du anbefale at bruge dem til?
Jeg vil varmt anbefale squashkagen og så denne lasagne som snildt kan tåle dobbelt mængde squash – kig også gerne efter flere squash opskrifter her
Hej. Ville det smage grimt med lidt stødt ingefær i i stedet for allehånde? ( det har jeg ikke på lager) ? Og kan der laves almindelig glasur i stedet for, hvid eller kakaoglasur?? ?
Det kan du sagtens! Begge dele …
Det skal nok blive godt :)
Hvis man bager den aftenen før, ville du så opbevarer den på køl eller på køkkenbordet? Altså uden frosting.
Overdækket på køkkenbordet – blot en stor skål vendt på hovedet over kagen er en super løsning. I køleskabet vil en kage som denne blive lidt tør og kedelig.
Hvad med at lade den blive i formen og så ligge en tallerken over, ville det kunne fungere?
Ja, det kan fint fungere :)
Perfekt, tak! :D
Hvis jeg laver kagen aftenen før, og med frosting, skal den så ikke i køleskabet? på grund af frostingen tænkte jer
Mmh den må jeg simpelthen bage til arbejdet på tirsdag! Kan man mon bruge gulerødder i stedet for squash, eller vil det ikke give den samme svampede lækre konsistens?
Det kan du sagtens – ellers prøv evt denne gulerodskage
:)
Hej Ann-Christine.
Tusinde Tak for en total lækker kage. Jeg bagte din squash kage til min fars 80 års fødselsdag og den blev NYDT.
Lækkert lækkert lækkert..
Glade hilsner
Susann
Hvor er det bare dejligt at høre! Tusind tak for din søde hilsen ♡
Kh AC
Hej Ann-Christine ?
Vi har høstet SÅ mange squash i år og jeg har bagt det ene og det andet, syltet squash og brugt dem i madlavningen og selvfølgelig foræret væk.
Din opskrift på squash kage er simpelthen så lækker og jeg tænker, vil det være muligt at fryse kagen, selvfølgelig uden ostesjams ovenpå. Eller vil det ødelægge den? Håber du kan hjælpe mig, da jeg er lidt usikker.
Hej Rikke,
Squashkagen er glimrende til at fryse og kan i øvrigt også sagtens bages (og efterfølgende fryses) i muffinsform, når du har så mange lækre squash :)
Kh AC
Super.. Tusind tak for dit svar ?
Sjovet at du har bagt squash kage. Jeg har en Amerikansk opskrift hvor den hedde Zucinni Bred. Opskriften er næsten magen til din. Jeg er i en Bageklub med Engelske damer hernede i Frankrig og bagte den sidste gang vi mødtes, alle var vilde med den og den blev spist op.
Opskriften lavede jeg tilbage i 2014 – og den er simpelthen så skøn, så vi glæder mig til den år efter år når det er sæson for squash :)
Jeg pipper lige om, at denne opskrift x 2 er nok til en bradepande (i ovnstørrelse).
Jeg gangede med tre, og fik en ganske fornuftig bradepande fuld, plus en rund springform :) Så er der i hvert fald kage nok!
Fuldstændig fantastisk opskrift! Kan kun anbefales herfra!
Tusind tak for at dele tippet :)
-og for din søde hilsen ♡
Kh AC
Kære Valdemarsro,
Tak! for en super lækker kageopskrift. Jeg skal lave kagen en dag før den skal bruges. Har I erfaringer med om det er bedre at have kagen i køleskabet eller på køkkenbordet natten over (med henblik på at bevare fugten i kagen)? og er det bedst at smørre glasuren på næste dag når kagen skal spises, eller kan man sagtens gøre det dagen før?
På forhånd Tak <3
Hej Maria,
Jeg har gerne kagen til at stå tildækket på køkkenbordet. Gerne under en stor skål eller lign.
Glasuren bliver pænest når den kommer på sammen dag som den skal serveres.
Rigtig god fornøjelse :)
Kh AC
Det er helt igennem den bedste squashkage jeg har lavet. Svampet og lækker også et par dage senere og med en god krydderiet smag.
Hvor er det dejligt at høre ♡ Tusind tak for din søde hilsen
Kh AC
Husets nye yndlingskage ?
Jeg har bagt både med squash og med gulerødder. Begge dele var super, synes dog squash gav det mest svampede lækre resultat, gulerod gav et mere bastant resultat.
Men…. sidst endte min frosting ret tynd, trods jeg fulgte opskriften til punkt og prikke ( dog i dobbelt portion, men det er jo i princippet ligemeget ).
Eneste forskel var at jeg brugte Buko naturel istedetfor Philadelphia ….
Så tænker at man nok skal finde sin yndlings creamcheese som virker og holde sig til den ( Bukoen var på tilbud ?)
Hvor er det dejligt at høre :)
Jeg plejer selv at bruge enten philadelphia eller Buko Økologiske cream Chease, som jeg oplevede begge fungerede glimrende.
Har hørt at light versionerne slet ikke duer (men dem har jeg ikke selv prøvet af) men ellers så tænker jeg om frostingen kan piskes for hårdt, så de bliver for flydende … ? Men ja, det er bare om at holde fast ved den der duer bedst for en :)
Kh AC
Hejsa
Den ser virkelig lækker ud. Jeg skal besøge mit arbejde hvor nogle stykker ikke spiser mælkeprodukter. Smager den også godt uden frosting?
Og hvis man fordobler portionen (x 2), vil du så sige at det passer til en stor bradepande?
Vh Didde-Louise
Ja, den er også super skøn uden frosting.
Du kan fint lave den i en bradepande og jeg vil næsten tro at du skal gange med 2,5 ca.
God fornøjelse
Kh AC
Hejsa! Under billedet af din superlækre squashkage er der en krop der er lyserød og hvid ovenfor. Jeg har længe jagtet netop denne:) mon du kan dele mærket og evt hvor den er købt?
1000 tak for et skønt nyhedsbrev som jeg med glæde står op til og læser som en af de første ting HVER lørdag morgen?
Tusind tak for din søde hilsen, Ida – det er rigtig dejligt at høre ♡
Koppen er fra keramikeren Helle Gram og den er nemlig bare så fin. Du kan købe dem online hos bl.a Unika-K
Kh AC
Hvor meget bagepulver skal der bruges hvis jeg ikke har natron?
Glæder mig til at bage :)
2 1/2 tsk :)
God fornøjelse
Kh AC
Hvis den skal laves i en bradepande, skal jeg så bare lave dobbel portion?
Den ser virkelig skøn ud!
Jeg vil næsten tro at du skal op i omkring 2 1/2 -3 gange portionen.
Hej Ann-Christine.
Har du nogensinde lavet en beregning på, hvor mange kcal der er pr. 100g??
Nej, jeg regner aldrig kalorier ud på mine opskrifter – men jeg tænker at der er forskellige sites, hvor du kan taste ingredienserne ind og så regner den på det for dig.
Kh Ann-Christine
Hej Ann Christine,
Tusind tak for en skøn hjemmeside som jeg er flittig bruger af! <3 du er knald hamrendes dygtig.
jeg bagte forleden denne plejehjemmet hvor jeg arbejder, og den mere end godkendt. God dag til dig :-)
Hvor er du sød! Tusind tak for din søde hilsen, Rebekka :)
Rigtig god weekend til dig
Kh AC
Bør den ikke komme i alm ovn?
Det kan du fint, sæt i så fald temperaturen til 190-200 grader – og det kommer an på hvilken ovn man har, hvor den bages bedst.
Den er virkelig, virkelig god!
Hvor er det dejligt at høre :)
hej :-)
du skriver der er til 6 personer – er det meget store stykker? jeg skal nemlig bage kage til 30 mennesker og vil super gerne bage denne :-)
og kan man bage den i bradepanden?
Det er gode stykker, og den kan godt række til 6-8 (måske 10 personer alt efter kagesult og hvad der evt ellers er)
Den kan glimrende bages i en stor bradepande.
God fornøjelse.
Kh AC
Jeg ville sådanne ønske jeg kunne gemme dine opskrifter på Pinterest ?
Ved du har en app, men gemmer alle gode opskrifter der.?
Hej Anita,
Det kan du sagtens gøre ♡ Du kan enten følge Valdemarsro Pinterest og repinne herfra: https://www.pinterest.dk/valdemarsro/opskrifter-fra-valdemarsrodk/
eller installere pinterest til din browser og repinne på det øverst billede af de enkelte opskrifter her på Valdemarsro.
Kh AC
jeg vil rigtig gerne bage den her squash kage, men da jeg er diabetiker søger jeg en erstatning for brun farin. Har du nogen ideer hvad jeg kan bruge istedet?
Jeg har en kollega, som spiser efter LCHF princippet. Hun nævner ofte sukrin som sukkererstatning. Der findes forskellige varianter bl.a. Sukrin Gold, som er et alternativ til brunt sukker, så måske kan det være et bud.
Hej Mette,
Jeg har desværre slet ingen erfaring med hvilke sukkererstatningsprodukter der smager godt, fungere godt og ikke er noget skidt på andre måder ift hvad det er lavet af og hvordan det spiller sammen med diabetes …
Kh AC
Jeg er stor fan af jeres squashkage :) og har nu brug for at lave den i en stor ovnbradepande da jeg skal lave den til 45 personer. Kan I fortælle mig hvor lang tid den i så fald skal have og ved hvilken temperatur? Både varmluft og ikke varmluft
Hej Karin,
Hvor er det dejligt at høre! ♡
Samme temperatur (175) i varmluft og ca 190-200 i alm ovn.
Jeg vil tro den skal have omkring 60 min, men hold endelig godt øje med den i ovnen og mærk med fx et trægrillspyd i midten om den skal have længere tid.
Kh AC
Jeg har lige prøvet din opskrift på squashkage og straks blev der lidt uro i familien. Jeg selv syntes din opskrift er ganske glimrende, i forhold til den jeg plejer at bruge (de er næsten identiske) Og jeg vidste med det samme hvad det var: smørret. Jeg bruger aldrig fedtstof, squashen (eller guleroden) er fugtig nok til at holde kagen svampet og lækker i flere dage….. også på køkkenbordet. Kagen blev da spist og opskriften er gemt blandt dem der skal bruges igen ?
Kan squashkagen fryses? Jeg har mange squash lige nu, men skal først bruge kagen om 14 dage.
Tak for gode opskrifter – hilsen Marianne
Ja, det kan den sagtens
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Fantastisk opskrift.
Har lige bagt den for første gang:-)
Kan bestemt anbefales.
Hvor er det dejligt at høre :)
Har du bagt den dobbelt str og i bradepande ?? Vi bliver 14 personer til fødselsdag på søndag og tænker at vi denne lækre kage ???
Nej, det har jeg ikke – men det kan du sagtens gøre.
Kh AC
Hej jeg ville spørge hvor stor skal formen til den her kage være? :)
Omkring 22-24 cm
Hvorfor vælges der at bruges natron? Idet (så vidt jeg har forstået) natron kræver kærnemælk, citron eller noget andet surt for at kunne benyttes som hævemiddel :)
Natron og bagepulver kan blandes i en opskrift, så erstatter bagepulveret behovet for fx kærnemælk eller lignende syre til hævningen af natron.
Kombinationen af både bagepulver giver en lidt større hæveevne – men du kan dog med et glimrende resultat vælge at erstatte natron med bagepulver.
Kh AC
Hej, jeg vil gerne bage efter din opskrift på squashkage – så jeg spurgte efter vaniljepulver i supermarkedet.
Jeg kender jo selvfølgelig vaniljesukker – og de havde aldrig hørt om vaniljepulver?
Så nu bliver det vaniljesukker, jeg bruger?
Vh. Anne-Grete
Hej Anne-Grete
Urtekram har haft det i en lang periode, i både føtex, Super Brugsen mv – men jeg har de sidste mange gange købt det online, så ved ikke om det stadig er på hylderne
Kh AC
Hej. Vi skal bage denne kage til min mors 30 års fødselsdag. Kan man bruge hasselnødder i stedet for valnødder?
Ja, det kan du sagtens gøre :)
Kan man godt gange den op uden problemer?
Ja, du skal blot være obs på bagetiden hvis den bliver højere i formen.
Kan kagen fryses? :)
Sagtens :)
Hejsa
Jeg er kommet til at blande vaniljen sammen med de tørre ingredienser… sker der noget ved det?
Nej, det er helt fint :)
Du har en mindre fejl i opskriften. Der står arbejdstid 20 min, samlet tid 60 og bagetid 50-60. Så den samlede tid må være 70-80..
Tak for mange gode opskrifter.
Mvh Pernille
Hej Ann-Christine
Når du skriver en squash i opskriften, hvor mange gram er det ca. Jeg har nemlig fået to kæmpesquash, så jeg tænker jo at der er forskel på str. ?
Tak for skønne opskrifter.
Hilsen Jonna
Hej Jonna
Det er “gns øko squash fra supermarked størrelse” og de vejer cirka 300 g i gns.
Rigtig god fornøjelse og tak for din søde hilsen
Kh AC
Kan allehånde undværes?
Ja, det kan du godt
Kh AC
Kan kagen fryses?
Ja, det står også anført i info om opskriften i den lyserøde boks, lige under overskriften :)
Har du nogen ide om hvad kcal på denne kage vil ligge på? Evt pr 100 g kage?
Desværre, der er ikke beregnet kalorier på mine opskrifter her på Valdemarsro. Men vi overvejer at tilbyde det i premium på et tidspunkt
Kh AC
Hej hvor stor skal springformen være? Og kan man bruge en bradepande I stedet for? :)
Den er 24 cm og du kan evt gange opskriften med 3 for en stor bradepandestørrelse :)
Kh AC
Er det bedst at fryse kagen inden bagning og i så fald, skal den så tøes helt op og derefter i ovnen eller hvordan?Eller bliver resultatet bedst efter bagning?
Hilsen Maria
Hej Maria,
Kagen skal bages helt færdigt før den evt fryses :)
Kh AC