Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/squashkage/

Squashkage

Den lækreste, saftige, krydrede og svampede squashkage blev bagt og den kan virkelig varmt anbefales.

Vi havde et par squash i køleskabet og vi havde god chokolade og valnødder + en krydderi skuffe fyldt med velduftende og varmende krydderier – og så var det jo oplagt at bage en super lækker squashkage

Perfekt til fredagshygge eller til at forsøde weekenden med i det hele taget.

PT60M

Squashkage

6-8 pers.    60 min.
6-8 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
60 min.
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en kniv. Fordel vaniljekornene i en spsk. brun farin. Pisk æg, vanilje og brun farin og smør sammen med en elpisker til sukkerkornene er opløst. I en ren skål blandes mel, krydderier, bagepulver, natron, valnødder, chokolade og salt. Vend det godt sammen og rør det i æg, smør og sukkerblandingen. Rør til sidst squash i og hæld dejen i en smurt springform.
Bag kagen ved 175 grader varmluft i 30-45 minutter. Tjek om den er gennembagt inden den tages ud af ovnen – lad kagen køle helt af og kom derefter frosting på.

Frosting
Pisk flormelis, vanilje, citronskal og smør grundigt sammen og pisk derefter creamcheese i, til frostingen er perfekt og lækker.

Smør på den afkølede kage – hvis man ikke kan vente til kagen bliver kold, så smelter frostingen lidt. Det var præcis hvad der skete hjemme hos os (som I ser på billederne), men den smager nu super lækkert alligevel.