Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/havregrynskiks-opskrift/

Havregrynskiks – opskrift

Det er både nemt og lækkert at bage havregrynskiks selv. Fuldstændig lige så nemt, som at bage småkager og dejen kan fint gøres klar i forvejen og hvile i køleskabet i 2-3 dage – eller den rå dej kan fryses ned.

Min opskrift på havregrynskiks smager lidt a la Digestive. De er perfekte at spise som de er, eller med en skive ost på og serveret med en god kop te.

Mine havregrynskiks smager lidt ala Digestive – perfekt med en skive ost på, serveret med en kop te.

Prøv også: opskrift på hjemmelavet kakaopulver

PT1H15min

Havregrynskiks

15 stk    1 time 15 min
15 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
1 time 15 min
Fremgangsmåde

Smør og sukker blandes sammen. Hæld 1 dl kogende vand hældes over havregrynene i en skål. Bland mel, salt og bagepulver og Ælt kort alle ingredienserne sammen. Det skal ikke æltes meget, bare så dejen er jævn. Saml dejen og kom den i en pose, sæt i køleskabet i en time.

Tag dejen ud af posen og tril dejen ud på en bordplade, drysset med mel. Stik kiksene ud med et glas, din ynglingsudstikker eller skær dem i firkanter. Sæt kiksene på en bageplade og prik dem med en gaffel. Bag i ovnen, varmluft 180 grader i ca 15 minutter.