Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/safranrisotto/

Safranrisotto

Safranrisotto er lækker vintermad.

Både som tilbehør til et større måltid, som fx kylling, en grydesteg eller lign. Men det er også lækkert serveret helt enkelt, bare med et godt brød og en salat til.

Safran og hasselnødder giver virkelig god smag og retten mætter skønt. Kom gerne et godt drys finthakket bredbladet persille over.

Prøv også: helstegt kylling opskrift >>

PT40Mter

Safranrisotto

4 pers.    40 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 minutter
Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint og sauter det i en gryde med olivenolie, ved middelvarme, til det er gennemsigtigt og blødt.

Tilsæt risottoris og stødt safran, rør godt rundt i gryden i et par minutter og tilsæt derefter 1 dl boullion ad gangen.

Lad risene suge bouillonen op inden der tilsættes mere. Når alt bouillonen er brugt, tages gryden af varmen.

Rør 1 dl frisk revet parmesan i risottoen. Smag til med salt og peber.

Rist hurtigt hasselnødderne på en varm pande, gnid de løse hinder af og server straks risottoen på tallerkner, pyntet med bredbladet persille og de ristede hasselnødder.