Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/snickerskugler/ Kager og søde sager Konfekt og slik, Snacks

Snickerskugler

Snickerskugler er en skøn variant af de dejlige dadelkugler, som her får smagsløgene til at juble med en smag af peanuts, kakao, chokolade og de skønne medjooldadler, som har de herligste karameltoner.

Resultatet er dadelkuglernes udgave af en lækker snickers chokoladebar.

De egner sig glimrende til at komme i fryseren – men frys dem endelig inden de overtrækkes med chokolade, da chokoladen bliver kedelig efter optøning.

Prøv også: opskrift på raw müslibar >>

Snickerskugler
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M16
Ingredienser
  • 175 g medjool dadler
  • 50 g peanutbutter
  • 30 g kakao, usødet
  • 10 g kakaonibs
  • 75 g saltede peanuts
  • Til overtræk og pynt
  • 100 g mørk chokolade, finthakket
  • 15 g saltede peanuts, finthakkede
  • 10 g kakaonibs
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom peanutbutter, dadler og kakao i en foodprocessor og kør til det er en lækker ensartet masse. Kør tilsidst hurtigt peanuts i, men uden de bliver helt fintdelt, man må gerne kunne se peanutsstykkerne.

Rør kakaonibs i og tril snickerskugler til mundrette kugler

Chokoladeovertræk
Temperer chokoladen ved at smelte den ene halvdel i et vandbad, tag af varmen og rør den anden halvdel af chokoladen i.

Dyp kuglerne i chokoladen, drys med peanuts og kakaonibs og lad dem størkne på bagepapir.