Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/snickerskugler/

Snickerskugler

Disse lækre snickerskugler er en skøn variant af de dejlige dadelkugler, som jeg godt kan lide at lave i mange variationer og denne version med peanuts, kakao, chokolade og de skønne medjooldadler, som har de herligste karameltoner i smagen er en dadelkuglernes udgave af snickers.

De egner sig glimrende til at komme i fryseren – men frys dem endelig inden de overtrækkes med chokolade, da chokoladen bliver kedelig efter optøning.

Jeg kommer gerne en spsk. knasende sprøde kakaonibs i den færdige dadelmasse, det giver et skønt bid til de små hapsere.

PT15M

Snickerskugler

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed4 dage
Kan frysesJa
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 175 g medjool dadler
  • 2 spsk peanutbutter
  • 2 spsk kakao, usødet, evt. raw
  • 1 spsk kakaonibs
  • 75 g saltede peanuts
  • 100 g mørk chokolade, finthakket
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom peanuts, peanutbutter, dadler og kakao i en minihakker eller foodprocessor og kør til det er en lækker ensartet masse.

Kom tilsidst kakaonibs i og tril snickerskugler i den størrelse du ønsker.

Chokoladeovertræk
Temperer chokoladen ved at smelte den ene halvdel i et vandbad, tag af varmen og rør den anden halvdel af chokoladen i.

Dyp kuglerne i chokoladen og lad dem størkne på bagepapir.