Snickerskugler


Snickerskugler er en skøn variant af de dejlige dadelkugler, som her får smagsløgene til at juble med en smag af peanuts, kakao, chokolade og de skønne medjooldadler, som har de herligste karameltoner.
Resultatet er dadelkuglernes udgave af en lækker snickers chokoladebar.
De egner sig glimrende til at komme i fryseren – men frys dem endelig inden de overtrækkes med chokolade, da chokoladen bliver kedelig efter optøning.
Prøv også: opskrift på raw müslibar >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 16 stk.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Snickerskugler
- 175 g medjool dadler
- 50 g peanutbutter
- 30 g usødet kakao
- 10 g kakaonibs
- 75 g saltede peanuts
- Til overtræk og pynt
- 100 g mørk chokolade, finthakket
- 15 g saltede peanuts, finthakkede
- 10 g kakaonibs
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom peanutbutter, dadler og kakao i en foodprocessor og kør til det er en lækker ensartet masse. Kør tilsidst hurtigt peanuts i, men uden de bliver helt fintdelt, man må gerne kunne se peanutsstykkerne.
Rør kakaonibs i og tril snickerskugler til mundrette kugler
Chokoladeovertræk
Temperer chokoladen ved at smelte den ene halvdel i et vandbad, tag af varmen og rør den anden halvdel af chokoladen i.
Dyp kuglerne i chokoladen, drys med peanuts og kakaonibs og lad dem størkne på bagepapir.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Virkelig en dejlig og frisk salat, der ryger durk ind i mit faste repertoire! Vi lavede den som tilbehør til flæskesteg med ovnkartofler og sennepsdip, og det kan sagtens anbefales. 😄
Hej Hedvig
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften :)
Kh Ann-Christine