Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/snickerskugler/

Snickerskugler

Snickerskugler er en skøn variant af de dejlige dadelkugler, som her får smagsløgene til at juble med en smag af peanuts, kakao, chokolade og de skønne medjooldadler, som har de herligste karameltoner.

Resultatet er dadelkuglernes udgave af en lækker snickers chokoladebar.

De egner sig glimrende til at komme i fryseren – men frys dem endelig inden de overtrækkes med chokolade, da chokoladen bliver kedelig efter optøning.

Prøv også: opskrift på raw müslibar >>

PT45M

Snickerskugler

Tid i alt45 min.
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed1 uge
Kan frysesJa
Antal16 stk.
Ingredienser
  • 175 g medjool dadler
  • 50 g peanutbutter
  • 30 g kakao, usødet
  • 1 spsk kakaonibs
  • 75 g saltede peanuts
  • Til overtræk og pynt
  • 100 g mørk chokolade, finthakket
  • 15 g saltede peanuts, finthakkede
  • 10 g kakaonibs
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom peanutbutter, dadler og kakao i en foodprocessor og kør til det er en lækker ensartet masse. Kør tilsidst hurtigt peanuts i, men uden de bliver helt fintdelt, man må gerne kunne se peanutsstykkerne.

Rør kakaonibs i og tril snickerskugler til mundrette kugler

Chokoladeovertræk
Temperer chokoladen ved at smelte den ene halvdel i et vandbad, tag af varmen og rør den anden halvdel af chokoladen i.

Dyp kuglerne i chokoladen, drys med peanuts og kakaonibs og lad dem størkne på bagepapir.