Laksedip
Laksedip er virkelig lækkert at servere som en dip til sprødt ristet rugbrød eller grøntsagsstænger.
Den cremede dip med citron, kapers og røget laks med purløg er så lækker, simpel og meget alsidig. Smagen af røget laks, salt og syrlig kapers, aromatisk citronskal og frisk purløg er simpelthen så dejlig.
Du kan bruge den i sandwichs, bagels, eller som topping på madvafler med rejer, avocado og grønt.
Prøv også: min opskrift på puffet rispapir med laks >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Rør cremefraiche, citronsaft, fintrevet citronskal, salt og peber godt sammen til en ensartet creme. Rør halvdelen af den finthakkede røgede laks og purløg i dippen og kom i en skål. Top med resten af laks, purløg, kapers og friskkværnet peber.
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.Laksedip
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.