Appetizer

Her deler jeg mine bedste opskrifter på lækre appetizers og snacks.

Appetizers, kanapeer, hapsere og hors d’oeuvre er blandt betegnelserne for små delikate retter som kan nydes som snacks og små hapsere, fx til et glas champagne eller en cocktail inden maden.

De små appetizers kan serveres til buffet, receptioner og som en velkomstsnack til gæster og så er det for mange en fast tradition med et lille nøje udvalg af lækkerier at nyde til nytårstalen.

Opskrifter
Laks sashimi
Laksedip
Kartofler med caviar
Puffet rispapir med laks
Kartoffelblinis med røget laksemousse
Lakseroulade med spinat
Soyamandler
Tomat Bruschetta med fetacreme
Blinis med caviar
Saltbagte kartofler med stenbiderrogn
Fyldte æg med stenbiderrogn - deviled eggs
Butterdejsstænger til snacks og tapas
Melon med skinke - tapas
Dadler med blåskimmelost og skinke
Grillet gedeost med jordbær og balsamico
Dadler og bacon
Bruschetta med tomat og basilikum