Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dadler-og-bacon/

Dadler og bacon

Dadler i baconsvøb er sådan en rigtig toplækker og måske en lidt overset spansk tapas ret – det har de i al fald været herhjemme hos os tidligere.

De søde dadler og den salte røgede bacon spiller bare super godt sammen og teamer op i en himmelsk mundfuld.

Vi har lavet dem som en del af en masse andre små tapasanretninger, og jeg har faktisk lidt overvejet, om de skal på menuen her i weekenden, hvor vi holder lidt hyggelig miniferie med mine forældre

PT25M

Dadler i Baconsvøb

Tid i alt25 min.
Arbejdstid5 min.
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 10 dadler, friske
  • 10 skiver bacon
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Skær 10 skiver tynd bacon og tag stenen ud af dadlen.

Rul et stykke bacon om hver dadel. Hæft sammen med en tandstik.

Sæt i ovnen i på et stykke bagepair i et ildfast fad og bag i 20 minutter eller til baconen er sprød og lækker ved ca 180 grader.