Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dadler-og-bacon/

Dadler og bacon

Dadler i baconsvøb er sen rigtig lækker.

Måske en lidt overset spansk tapas ret, men de søde saftige dadler i samspil med den salte røgede bacon er virkelig så überlækker sammen og en himmelsk mundfuld.

Server dem på tapasbordet, som en lækker snack til en drink eller en lille appetizer inden middagen.

Dadlerne kan forberedes i god tid, så stiller man blot dadler med bacon i køleskabet indtil de skal bages

Prøv også: flere opskrifter på tapas her >>

PT25M

Dadler i Baconsvøb

Tid i alt25 min.
Arbejdstid5 min.
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 10 dadel, friske
  • 10 skiver bacon
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skær 10 skiver tynd bacon og tag stenen ud af dadlen.

Rul et stykke bacon om hver dadel. Hæft sammen med en tandstik.

Sæt i ovnen i på et stykke bagepair i et ildfast fad og bag i 20 minutter eller til baconen er sprød og lækker ved ca 180 grader varmluft.