Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dadler-med-blaaskimmel/ Festmad Forretter, Snack før julemiddagen, Snacks, Tapas

Dadler med blåskimmelost og skinke

Dadler med blåskimmel og skinke er en skøn snack, som gør sig godt til en lille drinks før grillen tændes en sommeraften, på et tapasbord med en masse andre herligheder eller som en lille hyggelig appetitvækker inden middagen.

Server dem fx med saltede mandler og en klassisk G&T, med vin eller portvin og nyd den herlige smag af søde karamelnoter fra dadlerne, krydret skimmelost og den salte røgede skinke. Det er så lækkert!

Prøv også: dadler med baconsvøb >>

PT5MPT5M6

Dadler med blåskimmelost og parmaskinke

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Holdbarhed1 dag
Antal6 stk.
Ingredienser
  • 6 medjool dadler
  • 40 g blåskimmelost
  • 50 g serranoskinke
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skær en rids gennem dadlerne og fjern stenen i midten.

Fyld lidt blåskimmelost i midten og vikl et stykke skinke om hver daddel.